Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende coachingprincipper og teori

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
27-04-2022  
5.999 DKK
31-08-2022  
5.999 DKK
19-04-2023  
5.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Kurset kan tages alene eller som forberedelsesdag til ”Stresscoaching – håndtering og forebyggelse af arbejdsrelateret stress”.

Som en forudsætning for at deltage på forløbet ”Stresscoaching – håndtering og forebyggelse af arbejdsrelateret stress” er det vigtigt, at du kender de grundlæggende elementer indenfor coaching og den coachende samtale. Denne forberedelsesdag giver dig de grundlæggende redskaber og den bagvedliggende teori, der skal til for at føre en coachende samtale.

Deltagerprofil

Dagen er både for dig, der ønsker en indføring i de grundlæggende coachingprincipper samt for dig, der ønsker at deltage på ”Stresscoaching – håndtering og forebyggelse af arbejdsrelateret stress”, og som ofte bruger samtalen i arbejdsmæssig sammenhæng. Du ønsker at koble dimensionen med stresscoaching på dine samtaler, men mangler den teoretiske ballast og medfølgende træning.

Udbytte

  • Metoder, der er essentielle for at føre en professionel samtale
  • Indblik i og forståelse for de centrale coachingteorier
  • Indblik i og forståelse for det at sætte rammen om en samtale
  • Træning i helt konkrete metoder og det at anvende coaching i hverdagen
  • Forberedelse på at deltage ligeværdigt på forløbet ”Stresscoaching”

Indhold

  • Gennemgang og øvelser med grundlæggende principper fra coachingteorier
  • At sætte rammen og tage ansvar for en coachingsamtale
  • Rollen som coach i forhold til personprofil og egen tilstand
  • Spørgeteknik og coachingmetoder- og strategier
  • Øvelser med fokus på træning og anvendelse i arbejdslivet

Form

Denne dag kan stå alene, som en grundlæggende introduktion til samtaleteknik, men er også en forberedelse til forløbet ”Stresscoaching”, og kan tilkøbes i forbindelse med tilmeldingen til ”Stresscoaching”. Tages dagen i sammenhæng med ”Stresscoaching” koster dagen kun 3.999,-.

Underviser

Berit Weise er uddannet sygeplejerske og fungerede som sygeplejelærer i teori og praksis. Herefter tog hun en Master i Voksen pædagogik fra RUC 2002, er Certificeret Leadership Coach og Stress Coachuddannet i PS4 A/S, Kvalificeret Mindfulness Instruktør MBSR (Mindfulness baseret stressreduktion) Aarhus Universitet 2019. Berit er desuden forfatter til bogen ”Lederskab i Praksisnært perspektiv”.

Berit har i en årrække uddannet Ledere, HR-konsulenter og selvstændige i Coaching disciplinen og i opmærksomhed på håndtering af stress i arbejdslivet. Berit har stor erfaring med undervisning og træning til kompetenceudvikling af faglige og personlige kompetencer til håndtering af såvel stress som coaching. Med stor opmærksomhed på den individuelle deltager og dennes læring, udvikling og træning på holdet, etableres trygge rammer med plads til forskellighed.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

5999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.