Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Best Practice på dit eget projekt (projektledelse / projektarbejde)

KnowledgeDesign
1 dag
Dansk
Kursus
Århus
Startdato: Kontakt kursusudbyder for dato - Århus
8.500 DKK ekskl. moms

Best Practice på dit eget projekt (projektledelse / projektarbejde)

Projektlederkursus og sparring på dit eget projekt på en gang!

Tag dit eget projekt med på kursus! Kombinér det mest væsentlige fra vores åbne projektlederkursus med en praktisk workshop på dit projekt! Du får sammen med konsulenten arbejdet konkret med dit eget projekt, samtidigt med at du erhverver dig den viden, som du ville få på vores åbne kursus i projektledelse. Der er mulighed for at tilpasse temaerne til dit konkrete behov. 

Du kommer omkring projektværktøjer og metoder på dit eget projekt i en aktiv og praktisk workshop, og du går fra dagen med en række praktiske tiltag, planer og inspiration til fortsættelsen på dit projektarbejde. Du er velkommen til at tage en eller flere kolleger fra samme projekt med på vores workshop.

Workshop efter dine behov

Som udgangspunkt er varigheden af vores projektleder workshop typisk 1 dag, men dit behov er i sidste ende afgørende for længden. Det er også muligt at kombinere flere workshops til et sammenhængende projektlederkursus og evt. slutte af med en international projektcertificering (Prince2 Foundation, e-learning)

Book en af de annoncerede datoer (her gælder princippet 'først til mølle') ELLER kontakt os for en alternativ dato, som evt. passer dig bedre.

Dit udbytte af kurset

Typiske værktøjer og metoder du vil arbejde med på dit eget projekt:

  • En kort intro til god projektpraksis og projektarbejdsform
  • SWOT analyse og strategiske tiltag i projektet
  • Overblik over projektets omfang og indhold - målsætning i projektet (Work Breakdown Structure)
  • Risikoanalyse
  • Interessentanalyse og redskaber til kommunikation
  • Opbygning af tidsplanen - milepæle og aktiviteter
  • Indblik i projektets organisation - roller og ansvar
  • Andet du måtte ønske fokus på?

Forud for workshoppen er vi i dialog omkring det/de projekter, du/I ønsker at arbejde med på dagen og der kan være lidt læsning og forberedelse forud for dagen. Som en del af materialet modtager du bogen "Projektkoordination".

En tidligere kunde udtaler:

"I min søgen efter en projektlederuddannelse, tilbød KnowledgeDesign mig et 1:1 individuelt tilpasset uddannelsesforløb, hvor jeg fik arbejdet konkret med mit eget projekt og de praktiske projektværktøjer. Det betød, at jeg herefter kunne gå hjem med en udviklet projektmodel og konkrete skabeloner, som kunne fungere som fremtidig ’drejebog’ for en bestemt type projekter i virksomheden. Som afslutning på forløbet fik jeg en Prince2 certificering, så jeg nu har et international anerkendt projektledercertifikat oveni. Et super forløb, praktisk og effektivt! Kirsten har fungeret som en super sparringspartner/coach."

Sanela Lulic, Advokatsekretær

DELACOUR, Advokatpartnerselskab

NB! Den anførte pris er baseret på at workshoppen afholdes i jeres/dine lokaler, hvor I også selv står for forplejningen. Ønsker du/I at KnowledgeDesign står for lokaler og forplejning, vil prisen være 11.000 + moms.  

Målgruppe

Dette projektlederkursus er skræddersyet til projektledere, projektteams, lederteams, iværksættere eller enkeltpersoner med planlægnings- og styringsansvar for projekter.

Praktisk om vores projekt workshops

Pris

8.500 kr.  ekskl. moms.

NB! Den anførte pris er baseret på at workshoppen afholdes i jeres/dine lokaler, hvor I også selv står for forplejningen. Ønsker du/I at KnowledgeDesign står for lokaler og forplejning, vil prisen være 11.000 + moms.

Prisen inkluderer elektroniske kursusmaterialer, metodebeskrivelser,praktiske skabeloner, samt bogen "Projektkoordination". Bogen kan udleveres på engelsk, ligesom workshoppen sagtens kan køres på engelsk.

Fra deltager nr. 2 og op (fra dit projekt) lægges et kursusgebyr på 650 kr. til dækning af kursusmaterialer, bog og forplejning, såfremt KnowledgeDesign er ansvarlig for lokaler og forplejning

Sprog

Workshoppen kan afholdes på både dansk og engelsk.

KnowledgeDesign

 Knowledge Design - projektledelse

Kurser og uddannelser i projektledelse - SMÅ HOLD! Med uddannelse i projektledelse fra KnowledgeDesign får du brugbare redskaber fra en udbyder, som leverer varen hver gang! Vi er eksperter i kompetenceudvikling af høj kvalitet i tæt dialog med kunden. KnowledgeDesign tilbyder...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til KnowledgeDesign

KnowledgeDesign

ATEA A/S
Tangen 4
8200 Aarhus N

Få information

Udfyld formularen for mere information om Best Practice på dit eget projekt (projektledelse / projektarbejde)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 20 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Anne Møller, Konsulent, Forbunde...

”Kirsten Nielsen fra KnowledgeDesign har siden maj 2015 afholdt workshoppen ”Lær at opstille klare mål og gode planer for dine projekter” for vores medlemmer. Workshoppen er blevet meget populær og er altid positivt evalueret"

Læs mere
Sanela Lulic, Advokatsekretær, D...

"Et super forløb, praktisk og effektivt!"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: