Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse

Erhvervsakademi Aarhus
6 dage
Deltid
Kursus
Århus
12.300 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Projektledelse - 6 dages kursusforløb for projektledere

Projektarbejdsformen bliver mere og mere udbredt i virksomheder som følge af større kompleksitet i opgaverne og en erkendelse af, at det at arbejde sammen på tværs af faglige og individuelle kompetencer er en væsentlig udfordring. Organisering og ledelse af projekter er blevet en nødvendig ledelsesdisciplin.

Dit udbytte

Kursets udbytte er at give dig en indsigt i projektlederens roller og opgaver samt i de forskellige projekttyper og deres betydning for valg af metoder før, under og efter projektforløb.

Efter forløbet oplever du dig mere kompetent i projektlederrollen og er i stand til at vælge samt anvende de rigtige metoder til at starte og gennemføre et projekt.

Kursets indhold og opbygning 

I løbet af kurset bliver du indført i følgende emner: 

  • Hvad er god projektledelse?
  • Projektlederrollen fra start til slut.
  • Den rigtige projektstyringsmodel og projektorganisering.
  • Typiske faser i et projektforløb.
  • Tids- og aktivitetsplanlægning, herunder IT-værktøjer.
  • Belbin-teamrolletest.
  • Hvordan sammensættes og udvikles en projektgruppe?
  • Faldgruber i de forskellige projektfaser- og måder at undgå dem på.
  • Hvordan skabes motivation og engagement i projektet?
  • Projektlederens værktøjer og planlægning i projektforløbet

Deltagerens egne projekter danner grundlag for undervisningen. Forløbet er en veksling mellem undervisningsoplæg i plenum, trænning og sparring i mindre grupper samt hjemmeopgaver, så deltagerne får afprøvet teorier, modeller og metoder i praksis. Kurset giver dig også mulighed for at opbygge et netværk med andre projektledere. Efter kurset er der mulighed for at få en individuel coachingsamtale. 

Suppler med PRINCE2® Foundation

Som et brugbart supplement til kurset i projektledelse kan du tage kurset ”PRINCE2® Foundation”. Her lærer du om den anerkendte projektstyringsmetode PRINCE2 og får mulighed for at bestå den anerkendte PRINCE2 Foundation-eksamen.

Målgruppe

Projektledelse er et kursusforløb for projektledere fra private og offentlige virksomheder, som arbejder med eller i nær fremtid skal arbejde med projekter. Forløbet gennemføres både som åbne forløb og som virksomhedsinterne forløb, hvor form og indhold tilpasses virksomhedens konkrete behov.

Pris

Prisen for forløbet er kr. 12.312 inkl. moms og inkl. forplejning, materialer, test og individuel coachingsamtale. Der tages forbehold for prisændringer.

Om udbyderen

Efteruddannelse og kurser ved Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Finans Indkøb og logistik Innovation, produktudvikling og produktion Informationsteknologi, softwarekonstruktion og webdesign Kommunikation og formidling Laboratorie- og bioteknologi Ledelse og HR Retail Salg og markedsføring Skatter og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Projektledelse
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

Telefon: +45 7228 6000
www.eaaa.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.