Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Mere om Grundlæggende projektlederuddannelse

Derfor er en grundlæggende projektlederuddannelse en god investering

Er du allerede projektleder eller står over for at skulle stå i spidsen for projekter i din organisation? I så fald vil en grundlæggende projektlederuddannelse da være en god investering for dig og din karriere.

Når du tager en sådan uddannelse, lærer du nemlig at blive en god projektleder. Det betyder i grove træk, at du lærer omkring tidsstyring, projektfaser og det at kunne motivere dine projektmedarbejdere. 

Med en grundlæggende projektlederuddannelse får du en række værktøjer og metoder til at kunne planlægge, lede og styre dine projekter optimalt. Du lærer, hvordan du skaber den gyldne balance mellem tid, mål og ressourcer, så I opnår de resultater, I har sat jer som mål for projektet. Du bliver altså i stand til at kunne gennemføre både store og små projekter i mange forskellige brancher. 

Det skal du kunne som projektleder

Som projektleder er dét at have styr på alle dele af et givent projekt din fornemmeste opgave. Du skal fungere som facilitator og være garant for, at alle kender til projektets retning og endegyldige mål. Det stiler store krav til din ledelsesstil, og du må være bevidst om at kommunikere klart og direkte til dine projektmedarbejdere, ligesom du heller ikke må være bange for at adressere konflikter og problematikker, når de opstår. 

Som projektleder er du ikke specialist, ligesom du heller ikke er dén, der skal kaste dig over driftsopgaver. I forsøget på at nå deadlines, delmål med videre er det altså din opgave at få andre til at præstere, så I klarer skærene. 

Dit udbytte med en grundlæggende projektlederuddannelse

Det egentlige pensum på en grundlæggende projektlederuddannelse afhænger selvfølgelig af, hvilken udbyder du vælger at læse den hos. Du kan dog godt forvente at komme igennem følgende tematikker og læringspunkter: 

  • Hvad er god projektledelse?
  • Hvordan vælger du den rigtige projektledelsesmodel?
  • Hvordan styrer du et projekt succesfuldt?
  • Hvordan udarbejder man en optimal projektplan?
  • Hvordan skaber du engagement og motivation blandt projektmedarbejderne?

Sådan er en grundlæggende projektlederuddannelse struktureret

En grundlæggende projektlederuddannelse er struktureret som en åben uddannelse, der strækker sig over et vist antal dage. Længden, prisen og lokationen på uddannelsen afhænger af, hvilken udbyder du vælger at følge den grundlæggende projektlederuddannelse hos. Kontakt derfor den relevante udbyder for at få svar på dine spørgsmål. 

Hvor kan du tage en grundlæggende projektlederuddannelse?

En grundlæggende projektlederuddannelse udbydes typisk som en åben uddannelse eller en arbejdsmarkedsuddannelse. Du skal altså følge undervisningen på én af landets mange handelsskoler. Se på listen ovenfor for at finde den uddannelse, der passer dig bedst. 

Du skal tage en grundlæggende projektlederuddannelse, hvis du

allerede arbejder som projektleder eller skal til at være det. Uddannelsen er målrettet dig, der ønsker mere baggrundsviden og konkrete værktøjer og metoder i dit arbejde som projektleder. Du behøver ikke at være uddannet eller have erfaring inden for projektledelse for at tage den grundlæggende projektlederuddannelse, idet du bliver klædt på med helt elementære læringspunkter. Du lærer, hvordan du skal agere motiverende og engagerende som leder af projekter, hvorfor din personlige udvikling også udgør en stor del af uddannelsen. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen