Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 21
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

An introduction to Half Double

Få nye værktøjer med en IPMA certificering

Få en certificering i IPMA og få en kompetencegivende projektlederuddannelse, du kan bruge aktivt på din arbejdsplads. Du får værktøjerne til at skabe overblik og værdi for din virksomhed samt at kunne planlægge en sund og gunstig arbejdsproces for dit team.

Få nye værktøjer med en IPMA certificering

IPMA - projektledelse på flere nivauer

IPMA er en forkortelse for International Project Management Association. En IPMA certificering er delt op i 4 niveauer fra D til A. D-graden er den "laveste" grad - og gives til erhvervsaktive, der er "certificeret i projektledelse". A er den højeste grad. Med "A" bliver man certificeret projektchef: For at nå op på dette niveau, skal man kunne dokumentere minimum 5 års program porteføljeerfaring.

Læs mere om IPMA certificering her

Når du tager en IPMA certificering, får du en uddannelse i projektledelse, som er underlagt en række retningslinjer i forhold til den danske National Competence Baseline (NCB).

Således er du sikret en stærk faglig uddannelse på et højt niveau samt at det har erhvervsmæssig relevans for dig. Du sikrer dig undervisere med stor praktisk erfaring inden for projektledelse og med en solid undervisningsbaggrund, så du er sikret et stimulerende uddannelsesmiljø.

Dit udbytte af IPMA certificering

Udover en officiel IPMA certificering får du samtidig sat gang i din egen udvikling på flere områder. Projektledelse kræver en værktøjskasse, der både indeholder bløde og hårde kompetencer. Du bliver konfronteret med dine egne udfordringsområder men også din styrker. På den måde kan du arbejde med dine udfordringer og aktivt udnytte dine styrker.

En uddannelse i projektledelse kan eksempelvis indeholde:

  • Projektplaner
  • NCB
  • Interessentanalyse
  • Konflikthåndtering
  • Team/Gruppeudvikling
  • Projektlederens rolle
  • Ledelse

Der kan være forskel på fokusområderne fra uddannelse til uddannelse, og det anbefales derfor at du tager kontakt til udbyderen. På den måde får du god og relevant vejledning, således at du kan vælge den rette certificering og muligheden for at tilrettelægge dit forløb.

Struktur og praktisk information

Som udgangspunkt bør du altid kontakte uddannelsesstedet for at få den mest opdaterede information hvad angår pris, pensum og struktur.

Generelt kan det dog siges, at uddannelsen vil veksle imellem det teoretiske og det praktiske. Du får mulighed for at udføre praktiske øvelser, således at du får teorien ind under huden. Der vil ofte blive lagt stor vægt på at involvere den enkelte deltager og i den forbindelse have så megen sparring som muligt. Du får også rig mulighed, for at indgå i arbejdsgrupper og sparre med andre ledere fra andre brancher.

Et eksempel på en struktur kunne være en kombination af undervisningsdage og selvstudie. Her ville du have i alt 6 undervisningsdag, som svarer til 4 moduler.

Uddannelsen vil som hovedregel blive afsluttet med en skriftlig eksamen. Dette vil være en officiel IPMA certificeringseksamen, og såfremt du består, vil du få overrakt dit diplom.

Bliv certificeret projektleder

Lyder en IPMA certificering som det rette valg for dig? Klik dig gennem listen herover og find det IPMA kursus, der passer bedst til dig. Her kan du også læse mere om det enkelte kursus og tage kontakt direkte til udbyderen via vores henvendelsesformular, hvis du har spørgsmål. Så vender udbyderen tilbage til dig hurtigst muligt.