IPMA certificering

Bliv certificeret projektleder

Find dit IPMA certificerings herunder. IPMA er en anerkendt certificering inden for projektledelse og bliver anvendt i mange af de største danske og internationale virksomheder.
Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

IPMA certificering - projektledelse til dig, der er erhvervsaktiv

Få en certificering i IPMA og få en kompetencegivende projektlederuddannelse du kan bruge aktivt på din arbejdsplads. Du får værktøjerne til at skabe overblik og værdi for din virksomhed samt at kunne planlægge en sund og gunstig arbejdsproces for dit team.

En IPMA certificering er en kompetencegivende uddannelse for den nye og erfarne projektleder

IPMA - projektledelse på flere nivauer

IPMA er en forkortelse for International Project Management Association. En IPMA certificering er delt op i 4 niveauer fra D til A. D-graden er den "laveste" grad - og gives til erhvervsaktive, der er "certificeret i projektledelse". A er den højeste grad. Med "A" bliver man certificeret projektchef: For at nå op på dette niveau kan man kunne dokumentere en tung porteføljeerfaring.

Du kan læse mere om IPMA certificeringen i vores Guide til Projektledelsescertificeringer.

Når du tager en IPMA certificering, får du en uddannelse i projektledelse, som er underlagt en række retningslinjer i forhold til den danske National Competence Baseline (NCB). Således er du sikret en stærk faglig uddannelse på et højt niveau samt at det har erhvervsmæssig relevans for dig. Du sikrer dig undervisere med stor praktisk erfaring inden for projektledelse og med en solid undervisningsbaggrund, så du er sikret et stimulerende uddannelsesmiljø,

Dit udbytte af IPMA certificering

Udover en officiel certificering fra IPMA, får du samtidig sat gang i din egen udvikling på flere områder. Projektledelse kræver en værktøjskasse indeholdende både bløde og hårde kompetencer. Du bliver konfronteret med dine egne udfordringsområder men også din styrker. På den måde kan du arbejde med dine udfordringer og aktivt udnytte dine styrker.

En uddannelse i projektledelse kan eksempelvis indeholde:

  • Projektplaner
  • NCB
  • Interessentanalyse
  • Konflikthåndtering
  • Team/Gruppeudvikling
  • Projektlederens rolle
  • Ledelse

Der kan være forskel på fokusområderne fra uddannelse til uddannelse, og det anbefales derfor at du tager kontakt til udbyderen. På den måde får du god og relevant vejledning, således at du kan vælge den rette certificering og muligheden for at tilrettelægge dit forløb.

Struktur og praktisk information

Som udgangspunkt bør du altid kontakte uddannelsesstedet for at få det mest opdaterede inden for pris, pensum og struktur. Generelt kan det dog siges at uddannelsen vil veksle imellem det teoretiske og det praktiske. Du får mulighed for at udføre praktiske øvelser, således at du får teorien ind under huden. Der vil ofte blive lagt stor vægt på at involvere den enkelte deltager og i den forbindelse have så megen sparring som muligt. Du får også rig mulighed, for at indgå i arbejdsgrupper og sparre med andre ledere fra andre brancher.

Et eksempel på en struktur kunne være en kombination af undervisningsdage og selvstudie. Her ville du have i alt 6 undervisningsdag, som svarer til 4 moduler. Uddannelsen vil som hovedregel blive afsluttet med en skriftlig eksamen. Dette vil være en officiel IPMA certificeringseksamen, og såfremt du består vil du få overrakt dit diplom.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen