Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 114

Projektlederuddannelse i København - Få nye kompetencer

En projektlederuddannelse giver dig nye kompetencer og de redskaber du har brug for, for at kunne udføre din rolle som projektleder. Du kan tager en projektlederuddannelse både som erfaren projektleder og som uerfaren, da der findes kurser på flere niveauer. Uanset hvilket niveau du søger, er der et kursus til dig. Vi håber, du finder den projektlederuddannelse, du leder efter.

Find din projektlederuddannelse i København her

Hvorfor tage en projektlederuddannelse?

En projektleder eller projektkoordinator skal have de rigtige redskaber ved hånden, således at du kan skabe det bedst mulige overblik, løse problemstillinger planlægge dit projektarbejde bedst muligt. Ved at tage en projektlederuddannelse i København, får du indsigt i hvorledes du effektivt strukturerer et projekt og hvordan du leder selvsamme projekt godt i mål. Det er vigtigt at opnå virksomhedens mål for projektet og det er dit ansvar som projektleder at sørge for dette.Dette kan være udfordrende for en mere uerfaren projektleder, og det kan være svært at holde styr på detaljerne i projektet. En projektlederuddannelse eller et kursus som efteruddannelse, vil derfor være en god idé så du får de redskaber du har behov for.

Bliv en dygtigere projektleder

Du finder her en stort udvalg af projektlederuddannelser i København. Disse uddannelser og kurser har mange forskellige fokusområder, under paraplyen projektledelse. De korteste kurser du kan finde varer 1-2 dage, hvor du får et grundlæggende indblik i vigtigheden af struktur, overblik og det at styre et projekt sikkert i mål. Du kan også finde de mere dybdegående projektlederuddannelser, hvor du også kan modtage en certificering. Kontakt eventuelt kursusudbyderen hvis du er tvivl om forløbet giver dig en certificering.

Du kan finde din projektlederuddannelse i Århus ved at klikke her.

En projektleder kan arbejde med:

 • Projektledelse
 • PRINCE2
 • Projektarbejde
 • Koordinator
 • Projektstyring

Du kan finde kurser i PRINCE2 og MS Project her.

Efterspørgslen på kompetencer inden for projektledelse stiger hele tiden, og der findes derfor et stort antal og udvalg af projektlederuddannelser. Nogle af dem fokuserer målrettet på projektlederens rolle, og andre uddannelser er branchetilpassede eller specifikke inden for et bestemt område af projektledelse.

Projektlederens rolle

Din rolle som projektleder er at klarlægge en struktur og arbejdsplan for dit hold. Du er teamets motivator, og du skal hjælpe alle med at forstå vigtigheden i deres individuelle opgaver, således at der kommer en personlig glæde ind i opgavesløsningen. Desuden skal du som projektleder sørge for at alle varetager deres opgaver korrekt, samt koordinere det så disse opgaver passer ind i den større sammenhæng.

Planlægger du projektet på den rigtige måde, så du kan forudse problemer, inden de opstår. En tidsplan som skrider kan koste din organisation mange penge, så det er vigtigt med et godt overblik. Projektlederen skal, udover at planlægge, også finde løsninger på alle slags problemer, der dukker op undervejs. En projektleder er derfor en dygtig leder, der sideløbende planlægger og problemløser.

En projektleder bør kunne:

 • Lede en gruppe mennesker
 • Få hvert individ i gruppen til at føle sig tilfreds med sine arbejdsopgaver
 • Strukturere projektet fra start til slut
 • Planlægge, organisere, styre mod opsatte mål
 • Håndtere uforudsete problemer
 • Håndtere eventuelle konflikter

Lyder det som dig, så er en projektlederuddannelse helt sikkert noget for dig. Du få nye udfordringer og rig mulighed for at udvikle dig selv og tilegne dig nye kompetencer.

Tip: Du kan finde en oversigt over lederuddannelser her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Case studies fra branchen
Grundlæggende projektledelse

"Rigtig god introduktion til projektledelse. Fin balance mellem teori og praktiske øvelser. Det gav nogle gode værktøjer, der er lige til at tage med hjem og bruge."

- Marlene Eriksen, fuldmægtig i Forsikring & Pension

Læs mere
Kundecase
Lær at nudge med kommunikation

"Meget spændende og intensivt kursus, hvor underviseren formår at formidle et komplekst stof til en meget blandet gruppe deltagere. Utroligt lærerigt og brugbart."

- Kristina Krogh, fuldmægtig i Københavns Kommune 

Læs mere
Offentlig personaleret

"Kurset var et fint begynderkursus. Jeg havde ingen teoretisk kendskab forinden og fik alligevel meget ud af det. Jeg havde fornemmelsen af, at de deltagere, der i forvejen var beskæftigede med personaleret også fik meget ud af det."

- Charlotte Trolle, fuldmægtig i Ankestyrelsen

Læs mere
Energi og drive

Københavns Kommune, Bettina Hendriksen
”Inspirerende kursus! Der var energi og drive over hele linjen, og det var en positiv og lærerig oplevelse.”

Læs mere
Effektiv kommunikation og person...

"Else Qualmann er den dygtigste og mest kompetente formidler jeg nogensinde har oplevet på et kursus. Hendes faglige og kommunikative kompetencer er helt i top."

- Søren Nielsen, HR Konsulent i Lego System A/S

Læs mere