Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 116

Projektlederuddannelse i København - Få nye kompetencer

En projektlederuddannelse giver dig nye kompetencer og de redskaber du har brug for, for at kunne udføre din rolle som projektleder. Du kan tager en projektlederuddannelse både som erfaren projektleder og som uerfaren, da der findes kurser på flere niveauer. Uanset hvilket niveau du søger, er der et kursus til dig. Vi håber, du finder den projektlederuddannelse, du leder efter.

Find din projektlederuddannelse i København her

Hvorfor tage en projektlederuddannelse?

En projektleder eller projektkoordinator skal have de rigtige redskaber ved hånden, således at du kan skabe det bedst mulige overblik, løse problemstillinger planlægge dit projektarbejde bedst muligt. Ved at tage en projektlederuddannelse i København, får du indsigt i hvorledes du effektivt strukturerer et projekt og hvordan du leder selvsamme projekt godt i mål. Det er vigtigt at opnå virksomhedens mål for projektet og det er dit ansvar som projektleder at sørge for dette.Dette kan være udfordrende for en mere uerfaren projektleder, og det kan være svært at holde styr på detaljerne i projektet. En projektlederuddannelse eller et kursus som efteruddannelse, vil derfor være en god idé så du får de redskaber du har behov for.

Bliv en dygtigere projektleder

Du finder her en stort udvalg af projektlederuddannelser i København. Disse uddannelser og kurser har mange forskellige fokusområder, under paraplyen projektledelse. De korteste kurser du kan finde varer 1-2 dage, hvor du får et grundlæggende indblik i vigtigheden af struktur, overblik og det at styre et projekt sikkert i mål. Du kan også finde de mere dybdegående projektlederuddannelser, hvor du også kan modtage en certificering. Kontakt eventuelt kursusudbyderen hvis du er tvivl om forløbet giver dig en certificering.

Du kan finde din projektlederuddannelse i Århus ved at klikke her.

En projektleder kan arbejde med:

 • Projektledelse
 • PRINCE2
 • Projektarbejde
 • Koordinator
 • Projektstyring

Du kan finde kurser i PRINCE2 og MS Project her.

Efterspørgslen på kompetencer inden for projektledelse stiger hele tiden, og der findes derfor et stort antal og udvalg af projektlederuddannelser. Nogle af dem fokuserer målrettet på projektlederens rolle, og andre uddannelser er branchetilpassede eller specifikke inden for et bestemt område af projektledelse.

Projektlederens rolle

Din rolle som projektleder er at klarlægge en struktur og arbejdsplan for dit hold. Du er teamets motivator, og du skal hjælpe alle med at forstå vigtigheden i deres individuelle opgaver, således at der kommer en personlig glæde ind i opgavesløsningen. Desuden skal du som projektleder sørge for at alle varetager deres opgaver korrekt, samt koordinere det så disse opgaver passer ind i den større sammenhæng.

Planlægger du projektet på den rigtige måde, så du kan forudse problemer, inden de opstår. En tidsplan som skrider kan koste din organisation mange penge, så det er vigtigt med et godt overblik. Projektlederen skal, udover at planlægge, også finde løsninger på alle slags problemer, der dukker op undervejs. En projektleder er derfor en dygtig leder, der sideløbende planlægger og problemløser.

En projektleder bør kunne:

 • Lede en gruppe mennesker
 • Få hvert individ i gruppen til at føle sig tilfreds med sine arbejdsopgaver
 • Strukturere projektet fra start til slut
 • Planlægge, organisere, styre mod opsatte mål
 • Håndtere uforudsete problemer
 • Håndtere eventuelle konflikter

Lyder det som dig, så er en projektlederuddannelse helt sikkert noget for dig. Du få nye udfordringer og rig mulighed for at udvikle dig selv og tilegne dig nye kompetencer.

Tip: Du kan finde en oversigt over lederuddannelser her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Case studies fra branchen
Grundlæggende projektledelse

"Super godt kursus! Kom hjem til mine projekter med en masse forskelligt til værktøjskassen."

- Irma Mulalic, Fuldmægtig, SKAT

Læs mere
Kundecase
Styrk din mentale robusthed

"Jeg kan varmt anbefale kurset om mental robusthed med Eva Hertz som underviser. Kurset giver både et teoretisk overblik over, hvilke elementer der indgår i at kunne være mentalt fleksibel, og relevante øvelser i at træne færdigheder i så også at være det."

- Bente Reese, ledelsessupporter 

Læs mere
Faciliteringsuddannelsen

"Det har været en fantastisk oplevelse at være i gennem en stor faglig og personlig læring sammen med kompetente og dygtige underviser samt andre skønne deltagere på holdet. Tak."

- Azam Hosseini Javadi, Konsulent, Gentofte Kommune

Læs mere
Leder uden ledelsesansvar

"Meget relevant kursus, der sætter fokus på de problemstillinger man ofte møder i den "mellemrolle", som flere og flere befinder sig i på dagens arbejdsmarked."

- Rikke Harhoff, ministersekretær i Beskæftigelsesministeriets Departement

Læs mere
Offentlig personaleret

"Umiddelbart lyder personaleret noget støvet. Og når det så tilsættes to mænd fra Ombudsmanden, så kan det næste ikke blive mere støvet. Men nej. Underholdende og givende på et højt plan. Meget dygtige undervisere, der formåede at formidle emnet på en professionel og ikke mindst underholdende facon. Kan varmt anbefales."

- Palle Grevy, Politiassistent, Nordjyllands Politi, Hovedstation

Læs mere