Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 82

Projektlederuddannelse i Århus - få værktøjerne til at blive en stærkere projektleder

Et kursus eller en uddannelse inden for projektledelse giver dig værktøjer til at forbedre dine evner i din rolle som projektleder. Projektlederuddannelsen er særligt relevant for dig, der ønsker at udvikle dine evner, lære nye værktøjer til et specifikt projekt eller få kompetencer til at håndtere nye projekter. Uanset behov, kan du finde den projektlederuddannelse der passer til dig.

Tag din projektlederuddannelse i Århus

Hvorfor tage en projektlederuddannelse?

Det er vigtigt at være for dig der til dagligt arbejder som projektleder eller projektkoordinator, at have de rette redskaber ved hånden for at du bedst muligt kan løse problemstillingerne og planlægningen af dit projektarbejde. På en projektlederuddannelse i Århus for du indblik i hvordan du bedst strukturerer et projekt og herefter lede det i mål. Din rolle som projektleder giver dig ansvaret for at nå virksomhedens målsætning for projektet. Dette kan være udfordrende for en mere uerfaren projektleder, og det kan være svært at holde styr på detaljerne i projektet. En projektlederuddannelse eller et kursus som efteruddannelse, vil derfor være en god idé så du får de redskaber du har behov for.

Bliv en dygtigere projektleder

Du kan finde en lang række af projektlederuddannelser i Århus. Uddannelserne og kurserne spænder vidt over emnet projektledelse, så du kan finde kurser med forskelligt fokus. Du kan finde de kortere grundkurser på 1-2 dage, hvor du får et grundlæggende kendskab til vigtigheden af at strukturere, have overblik og styre et projekt, samt mere dybdegående uddannelser hvor nogle af dem giver dig en certificering.

Du kan finde din projektlederuddannelse i København ved at klikke her.

En projektleder kan arbejde med:

 • Projektledelse
 • PRINCE2
 • Projektarbejde
 • Koordinator
 • Projektstyring

Du kan finde kurser i PRINCE2 og MS Project her.

Efterspørgslen på kvaliteter inden for projektledelse stiger hele tiden, og der findes et stort antal af projektlederuddannelser. Nogle af dem fokuserer målrettet på projektlederens rolle, og andre uddannelser er branchetilpassede eller specifikke inden for et bestemt område af projektledelse.

Projektlederens rolle

Din rolle som projektleder er at klarlægge en struktur og arbejdsplan for dit hold. Du skal kunne motivere dem, således at alle er positivt stemt for de arbejdsopgaver der skal løses. Desuden skal du som projektleder sørge for at alle varetager deres opgaver korrekt, samt koordinere det så disse opgaver passer ind i den større sammenhæng.

Planlægger du projektet på den rigtige måde, så du kan forudse problemer, inden de opstår. En tidsplan som skrider kan koste din organisation mange penge, så det er vigtigt med et godt overblik. Projektlederen skal, udover at planlægge, også finde løsninger på alle slags problemer, der dukker op undervejs. En projektleder er derfor en dygtig leder, der sideløbende planlægger og problemløser.

En projektleder bør kunne:

 • Lede en gruppe mennesker
 • Få hvert individ i gruppen til at føle sig tilfreds med sine arbejdsopgaver
 • Strukturere projektet fra start til slut
 • Planlægge, organisere, styre mod opsatte mål
 • Håndtere uforudsete problemer
 • Håndtere eventuelle konflikter

Lyder det som dig, så er en projektlederuddannelse helt sikkert noget for dig. Du få nye udfordringer og rig mulighed for at udvikle dig selv og tilegne dig nye kompetencer.

Tip: Du kan finde en oversigt over lederuddannelser her

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Case studies fra branchen
Grundlæggende projektledelse

"Super godt kursus! Kom hjem til mine projekter med en masse forskelligt til værktøjskassen."

- Irma Mulalic, Fuldmægtig, SKAT

Læs mere
Kundecase
"Stærk faglighed"

"Rigtig godt med inddragelse af praksis fra Klagenævnet i stort omfang. Stærk faglighed. Mulighed for at stille spørgsmål."

- Rannvá Clementsen, Kirkeministeriet

Læs mere
Grundlæggende projektledelse

"Utroligt lærerigt kursus - som man får virkelig meget ud af på bare to dage. En god balance mellem teoretiske og praktiske øvelser, og en fantastisk underviser."

- Kalimaya Krabbe, PR Manager, Momondo A/S

Læs mere
Håndtere mine kunder

Swim & Fun Scandinavia ApS, Rasmus Holm Andersen
Det var et super godt kursus, hvor jeg samtidig lærte meget om mig selv, og hvordan jeg skal håndtere mine kunder og kolleger.

Læs mere
Underviseren var dygtig

Københavns Tekniske Skole, Nanna H. Schou
"Kurset var af god kvalitet. Niveauet var meget passende, og underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os, så vi alle synes det var relevant." 

Læs mere