Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Teamledelse for projektledere

Aros Business Academy
Startdatoer
Århus
02-09-2019  
10.500 DKK
12-11-2019  
10.500 DKK
København
29-10-2019  
10.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Teamledelse for projektledere

Ved du, hvordan du bliver komplet projektleder?

Det kræver faktisk kun to ting at blive en suveræn projektleder. Den første er ligetil – du skal naturligvis have en bundsolid vidensværktøjskasse, propfyldt med gældende teorier omkring projektledelse og effektive projektledelsesværktøjer.

Men hvis du virkelig vil gå efter maksimal succes med din projektledelse, er det aldrig helt nok bare at være knivskarp på teorien og værktøjerne. Det kræver lige den ekstra ting – og det er lederadfærden. Du kan ikke blive fuldendt projektleder, før du kan LEDE. På kurset udfordrer vi dig på din lederrolle, så du kan blive professionel projektleder – med succes!

Bliv projektleder med power!

En god leder skal være så sikker på sig selv, at hun eller han kan delegere med overbevisning og selvsikkerhed. Formår du det, er du allerede et skridt længere på vejen mod at opnå et lederskab, der virkelig rykker!

På kurset træner vi dig i, hvordan du helt konkret fremtræder med autoritet og gennemslagskraft. Gennem konstant sparring og direkte feedback inden for et projekts rammer, får du lov at afprøve din nye lederrolles vingefang, inden du skal tilbage i ilden. Vi lærer dig, hvordan god lederkommunikation kan betyde forskellen mellem en projektgruppe, der bare stempler ind og ud, og en projektgruppe, der virkelig formår at indgyde projektet saft og kraft.

Lær at lede med DiSC

Et af projektlederens vigtigste ledelsesværktøjer er DiSC-profilering. Med DiSC-profilering går du i dybden med din egen lederrolle, samtidig med, at du får et helt unikt indblik i din projektgruppes forskellige kompetencer. DiSC-profilen kan fortælle dig, hvordan lige præcis Lars skal motiveres i forhold til Mette, og hvorfor det kan være absolut nødvendigt at indtænke kaffepauser i projektplanen. DiSC-profilen fortæller dig også, hvilke styrker og svagheder du har som leder. Så får du muligheden for at udnytte og udvikle din lederrolle bedst i forhold til dit team. Og så bliver det faktisk muligt at udnytte teamets fulde kompetencer – så der for alvor kommer fart på dit projekt!

Du får topprofessionel sparring

Vi har headhuntet to topprofessionelle projektledere til at undervise dig i lederadfærd for projektlederen. Som de fleste andre undervisere har de teorien på plads og relevante certificeringer til overflod. Men samtidig sidder de hver dag i komplekse projekter til albuerne, og de har mærket alle problemerne ved projektledelse på egen krop. I samarbejde med dem gør vi op med alle de kurser i projektledelse, der prakker dig en masse tørre teorier på, men som ikke rigtig giver dig noget konkret at tage med hjem. Her får du træning i, hvordan du faktisk kan gøre forskellige ting – NÅR de skal gøres!

PMI® har blåstemplet kurset!

Alle vores projektlederkurser og –uddannelser er registreret af Project Management Institute (PMI®). PMI er en af verdens største projektorganisationer, og de har udviklet de fleste værktøjer og processer inden for projektledelse. PMI®-registreringen er en særlig kvalitetsstempling af kursets faglige indhold og form – herunder undervisernes kompetencer.

Masser af viden – og lige så meget praktik

Kurset “Teamledelse for projektledere” er baseret på de nyeste teorier og vinkler på ledelse. Vi gennemgår både DiSC og situationsbaseret ledelse som knivskarpe redskaber i din værktøjskasse, og vi styrker dine ledelseskompetencer, så du kan sikre dit projekt maksimal mulighed for succes.

Vi sørger for at sætte dine lederkompetencer i relation til projektarbejdsformen og vigtigst af alt går vi i dybden med de udfordringer, du møder i din egen hverdag som projektleder. Du får masser af sparring på din projektlederrolle i løbet af undervisningen, som er tilrettelagt så du med det samme afprøver de nye redskaber i et autentisk projektmiljø. Kurset gør dig altså i stand til virkelig at lede dit projekt – med succes!

Målgruppe

Du bør deltage, hvis du:

  • vil lære at bruge dig selv som LEDER af projektet
  • har været på andre projektledelseskurser, men føler, at du mangler ledelseskompetencer
  • ikke formelt er leder, men alligevel skal kunne lede et effektivt projektforløb
  • har konkret erfaring med projekter, men mangler faglighed på ledelsesaspektet
  • ønsker at styrke dine evner som teamleder.

Kurset henvender sig til alle brancher og alle typer af projektledere.

Pris

11.500 kr./ eller 9.775 med 15 % kollegarabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Om udbyderen

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K

Telefon: 70 278 279
arosbusinessacademy.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Teamledelse for projektledere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer