Kursus
Ingen anmeldelser

Fondsansøgning

Altinget, i København
Længde
3 Lektioner
Pris
14.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 Lektioner
Pris
14.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

Uddannelse i Fondsansøgninger - vær opdateret på fondenes udvikling og styrk jeres ansøgning

Styrke dine fondskompetencer og få succes med fondsansøgninger

Fonde er forskellige. Det gælder ikke bare deres formål og formue, men også uddelings- og ansøgningspraksis og måden, de arbejder på, varierer. Det udfordrer ansøgerne, for hvordan navigerer man i et fondslandskab med mere end 4.500 uddelende fonde? Nemmere bliver det ikke af, at konkurrencen om fondsmidler er hård. Hvilket bl.a. fremgår af den tørre kendsgerning, at fondene årligt sender 17 milliarder kroner fordelt på over 87.000 bevillinger ud i det danske samfund.

Formål med uddannelsen

Vores mål med uddannelsen er at styrke deltagernes fondskompetencer og hjælpe alle godt på vej i kampen om at få succes med jeres fondsansøgninger. Forløbet er bygget op omkring tre moduler, hvor vi kombinerer oplæg, dialog og workshops med plads til fordybelse og praktisk træning. Vi navigerer jer rundt i det mangfoldige danske fondslandskab, inviterer fagfolk inden for og giver ’tips & tricks’ til, hvordan man som ansøger finder de rigtige fonde, rammer inden for deres formål og sikrer, at ansøgningen lever op til krav som relevans, nytænkning og samfundsnytte.

Uddannelsen er naturligvis ingen garanti for, at jeres næste projekt får fondsstøtte. Dén afgørelse ligger i andres hænder. Derimod giver kurset indblik i fondenes uddelinger og arbejdsmåder samt i de særlige faldgruber, man som ansøger bør være opmærksom på. Vi undersøger, hvad der skal til for at få det bedste match mellem fond og ansøger, og hvad der skal til for at tilrettelægge en effektiv ansøgningsproces. Endelig bliver der også tid til at se nærmere på evigt aktuelle emner som driftsstøtte og overhead og på, hvornår og hvordan man går i dialog med fondene.

Dit udbytte

Uddannelsen har fokus på at udvikle deltagernes kendskab til det danske fondslandskab og udvikle dine kompetencer inden for fondsansøgning.
På uddannelsen får du overblik over fondslandskabet og værktøjer til at at finde frem til de fonde, hvis formål passer til dit projekt.
Uddannelsen giver anvisninger på, hvordan du sikrer, at ansøgningen lever op til fondens krav.
Du får indblik i fondenes uddelinger og arbejdsmåder samt i de særlige faldgruber, man som ansøger bør være opmærksom på.
Du lærer, hvad du - og din organisation - kan gøre for at tilrettelægge en effektiv ansøgningsproces.
Du lærer om, hvordan man går i dialog med fondene og skaber samarbejdsrelationer, som kan være til nytte.

Underviser

Uddannelsens faste underviser er Birgitte Boesen som rådgiver i fondsansøgning og ejer af BüroCPH. 

Målgruppe

Kurset henvender sig til private og offentlige organisationer og til enkeltpersoner, der arbejder med fondsstrategier og konkrete ansøgninger. Målgruppen dækker civilsamfundet, kulturlivet, socialområdet, uddannelses- og forskningsverdenen eller interesseorganisationer. Din titel er ikke afgørende.

Pris

Prisen er 14.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fondsansøgning
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret