Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Få succes på eksportmarkederne

DI - Dansk Industri
Kontakt for information
Deltid
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København
12.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Få succes på eksportmarkederne

Få succes på eksportmarkederne

Hvordan vælger du de rette eksportmarkeder og identificerer de bedste eksterne samarbejdspartnere? Få succes ude i verden gennem et målrettet forløb med DI.

Vil du gerne starte op på et nyt marked, og søger du sparring til, hvordan du bedst kommer i gang? På dette specialiserede forløb får du strategiske værktøjer, der kan hjælpe dig med at udvælge det rette marked og finde den rette partner ude i verden.

Forløbets indhold

Rådgivningsforløbet udvikles i tæt samarbejde med jeres virksomhed. Gennem målrettet rådgivning og en række korte øvelser, får din virksomhed praktisk erfaring med at udvælge det rigtige marked og den rette partner i udlandet.

Sammen med en forretningsudviklingskonsulent, kortlægger I centrale markedsparametre, og udarbejder en partnerprofil som kan støtte op om din virksomheds eksportsucces. Tidspunktet for forløbet planlægges efter virksomhedens behov.

Rådgivningsforløbet udvikles i tæt samarbejde med jeres virksomhed, så du får en skræddersyet tilgang til jeres individuelle udfordringer. Forløbet finder sted i løbet af foråret 2021 og planlægges efter din virksomheds behov.

Forløbet indeholder:

  • En forberedelsessession på 1 time
  • En workshop på 4 timer
  • En opfølgning på 1 time

Det samlede forløb varer 3 – 4 uger, og du vil i denne periode blive klædt på til at påbegynde din eksportindsats.

Målgruppe

Forløbet Få succes på eksportmarkederne henvender sig til virksomheder, der skal eksportere for første gang og virksomheder, der allerede eksporterer, men ønsker at øge eksporten på nye markeder eller gennem nye partnere.

Pris

Prisen for hele forløbet Få succes på eksportmarkederne er 12.000 kroner ekskl. moms. Der ydes en godtgørelse på 50 % gennem medlemskab af IAD og 25 % gennem medlemskab af FFI. Kontakt DI hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed ud på nye eksportmarkeder. 

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

Vi repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77

Få information

Udfyld formularen for mere information om Få succes på eksportmarkederne

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.