Vis finduddannelse.dk som: Mobile

I dybden med arbejdstidsregler - IO

DI - Dansk Industri
1 dag
Kursus
Nyborg, Århus
3.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

I dybden med arbejdstidsregler - IO

Virksomheder som ikke løbende optimerer arbejdstiden i overensstemmelse med de konkurrencebetingelser, der er gældende på givet tidspunkt, risikerer at betale alt for meget for arbejdstiden samtidig med at konkurrenceevnen påvirkes negativt.

På dette kursus giver Dansk Industri dig en solid indføring i Industriens Overenskomsts fleksible regler for planlægning af arbejdstiden og de regler, der er for betaling, når jeres medarbejdere arbejder på forskellige tider af døgnet og ugen. Kurset gennemgår blandt andet forskellige typer af arbejdstid, og hvad deres forudsætninger og fordele er.

Mange danske virksomheder bruger for mange penge på overarbejde. Det har konsekvenser både for medarbejderen og for virksomheden – men hvordan er det lige, at I sikrer, at jeres virksomhed arbejder smartere med planlægning af arbejdstiden? Og hvad er mulighederne egentlig?

Kursets opbygning

På kurset går Dansk Industri i dybden med forskellige modeller for arbejdstid. Kurset giver dig metoder og værktøjer til at tilpasse jeres system, så I kan minimere behovet for overarbejde betragteligt.
Du får en solid indføring i de fleksible regler der er i Industriens Overenskomst, og hvordan I kan arbejde smartere. Du bliver helt skarp på, hvad forudsætningerne er for de enkelte modeller, hvad fordelene er, og hvordan det skal varsles og aflønnes. Du får et indblik i arbejdsmiljølovgivningen i forhold til hviletid og fridøgn og meget mere.

NB: Kursusmateriale udleveres ikke, men sendes elektronisk en uge før kursusstart.

Dag 1

 • Hviletidsreglerne og 48-timers reglen
 • Den normale arbejdstid
 • Forskudt arbejdstid
 • Varierende ugentlig arbejdstid
 • Weekend arbejde
 • Deltid
 • Flextid
 • Overarbejde

Dag 2

 • Skiftehold
 • § 8, stk. 7 – aftaler
 • Arbejdsfordeling

Første dag afsluttes med en middag, hvor der efterfølgende er overnatning på kursusstedet - både middag og overnatning er inkluderet i prisen.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er ansvarlig for at planlægge og administrere virksomhedens arbejdstid i en virksomhed, der er omfattet af Industriens Overenskomst eller Industriens Funktionæroverenskomst. Du kan f.eks. være produktionschef. produktionsleder, produktionsplanlægger, payroll manager, lønbogholder eller HR-medarbejder.

Pris

Prisen for kurset I dybden med arbejdstidsregler - IO er 7.800 DKK og tilbydes kun til medlemmer.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om I dybden med arbejdstidsregler - IO
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om I dybden med arbejdstidsregler - IO

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.