Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Industriens Overenskomst

DI - Dansk Industri
2 dage
Kursus
Fredericia, Nyborg, Århus
Startdato: 24-11-2021 - Fredericia
7.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Industriens Overenskomst

Tag et kursus i Industriens Overenskomst hos Dansk Byggeri

På dette kursus giver vi dig et grundigt indblik i Industriens Overenskomst og andre relevante personalejuridiske forhold. Vi dykker ned i regler for timelønnede og ansættelser på funktionærlignende vilkår. Du får et overblik over regler og rettigheder, og hvilke muligheder og begrænsninger du har som ansvarlig.

Det er helt essentielt for en virksomhed at have styr på personalejuraen og de gældende regler i overenskomsterne. Men hvordan navigerer man i de mange forskellige titler og forhold – og hvordan sørger man for at overholde regler og sikre, at man ikke begår små fodfejl, der ender med at koste virksomheden dyrt?

Kursets indhold

På dette kursus bliver du først og fremmest undervist i Industriens Overenskomst og andre personalejuridiske love. Vi dykker ned i regler for timelønnede og funktionærlignende vilkår, og hvilke ansættelsesretslige og sociale lovgivninger der er på området. Vi lærer dig hvilke rettigheder og pligter lederen har i forhold til de ansatte, og hvilke muligheder og begrænsninger der ligger i tilrettelæggelse af arbejdstiden.

Dag 1

  • Ledelsesret og ledelsespligt
  • Jobsamtale og ansættelseskontrakten
  • Løn og pension
  • Sygdom, ferie, orlov og andet fravær
  • Fritvalgskonto
  • Kompetenceudvikling

Dag 2

  • Arbejdstiden - muligheder og begrænsninger
  • Utilfredsstillende adfærd
  • Ansættelsesforholdets ophør

Første dag afsluttes med en middag, hvor der efterfølgende er overnatning på kursusstedet - både middag og overnatning er inkluderet i prisen.

Dit udbytte af kurset

Efter kurset kan du matche en tillidsrepræsentants kendskab til overenskomsten. Du kan vejlede virksomheden om forhold for timelønnede og ansatte på funktionærlignende vilkår. Efter kurset kan du også navigere uden om de typiske fodfejl og spare virksomheden for unødige omkostninger.

Målgruppe

Kurset Industriens Overenskomst er for nye og rutinerede arbejdsledere, produktionschefer, HR-medarbejdere og andre administrative medarbejdere med et behov for viden om Industriens Overenskomst.

Pris

Prisen for kurset Industriens Overenskomst er 7.800 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

Vi repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om Industriens Overenskomst

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.