Overenskomst og personalejura i praksis (online)

Længde
3 dage
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
3 dage
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Overenskomst

Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online

På dette kursus har Dansk Industri en praktisk tilgang til reglerne i de mest grundlæggende love og i overenskomsterne. Du får redskaber til at kunne håndtere de mest forekommende udfordringer.

Du får et dybdegående kendskab til arbejdsmarkedets love og regler, herunder reglerne for barsel, sygedagpenge, refusion og ferie. Din virksomhed får en medarbejder, der har lært at anvende reglerne og undgå de mest oplagte faldgruber. Det sikrer en effektiv, kvalificeret og professionel sagsbehandling.

Du lærer bl.a.:

Udover grundigt kendskab til de gældende love og regler får du mulighed for at diskutere de daglige problemstillinger med andre kursusdeltagere, som sidder i samme arbejdssituation som dig. Kurset er detaljeorienteret, så du får svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi arbejder med reglerne i en række love samt i Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Fællesoverenskomsten m.m.

Vi kommer ind på alle medarbejdergrupper, herunder særligt de timelønnede, funktionærlignende ansatte samt funktionærer ansat uden og med overenskomst.

Vi gennemgår:

  • Modul 1: Ansættelsesgrundlaget, ansættelse og vilkår
  • Modul 2: Arbejdstid og fravær
  • Modul 3: Ophør af ansættelsen

Det lærer du

Efter kurset kan du undgå de typiske faldgruber, og du kan dermed spare virksomheden for unødvendige omkostninger. Din arbejdsgang bliver også mere effektiv, da du hurtigere kan svare på spørgsmål og ikke skal bruge tiden på at rette op på fejl. Efter kurset kan du også sikre, at jeres håndtering af medarbejdersager og praksis er i overensstemmelse med de gældende regler.

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

 

Målgruppe

Kurset er primært for medarbejdere, der arbejder med administration af løn- og personaleforhold, som f.eks. lønningsbogholdere, lønningsassistenter eller HR-medarbejdere.

Pris

Prisen for kurset Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online er 3.400 DKK og tilbydes kun til medlemmer.

Få information

Få information

Før vi sender dig videre til vores udbyders hjemmeside, så udfyld venligst følgende oplysninger.
Hvis du ønsker at vi sender tilsvarende kursustilbud til dig, så husk at udfylde boksen forneden.

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 19.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret