Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ajour med ferie, sygdom og barsel - online

DI - Dansk Industri
Kursus
1 dag
Dansk
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: 14-09-2022
Startdatoer
Online
14-09-2022 09:00  (Dansk)
950 DKK
25-10-2022 09:00 
950 DKK
08-12-2022 09:00  (Dansk)
950 DKK

Kursusbeskrivelse

 Ajour med ferie, sygdom og barsel - online

Tag et online kursus og bliv Ajour med ferie, sygdom og barsel 

Gennem de seneste år er der foretaget adskillige ændringer i reglerne på dagpengeområdet og der er en ny ferielov på vej. Det er vigtig for alle virksomheders personaleadministration at have godt styr på reglerne, så der ikke udbetales for meget i løn og der bliver søgt korrekt refusion. På dette kursus fra Dansk Industri, kan du få viden om, hvad du skal tage stilling til når medarbejderne skal på ferie. 

Kursets indhold

På kurset ser Dansk Industri nærmere på feriereglerne, reglerne i sygedagpengeloven, overenskomsternes sygelønsregler samt reglerne om barsel (orlov og betaling).

Du vil blive opdateret på de seneste ændringer og få gennemgået de væsentligste bestemmelser og helt centrale begreber. Sideløbende kigger kurset på, hvad der står i overenskomsterne, så du får det fulde overblik over, hvordan din virksomhed bør administrere reglerne. Kurset vil blandt andet give dig viden om:

  • Ferie, herunder Centrale begreber i ferieloven, Optjening, afvikling og overførsel af ferie, Sygdom og andre feriehindringer, Placering og varsling af ferie, Ferielukning, Ferietillæg og feriegodtgørelse og Sygeferiepenge
  • Sygdom, herunder Centrale begreber i sygedagpengeloven, Retten til dagpenge fra arbejdsgiver, Anmeldelse
  • Dokumentation for sygemelding og mulighedserklæringer, Sygefraværssamtale og Ferie og sygdom
  • Barsel, herunder Centrale begreber i forhold til barsel, Retten til betaling, Ekstra pensionsbidrag, Varslingsregler og Industriens Barselsfond

Udbytte af kurset

Kurset giver dig et tværgående indblik i reglerne om ferie, sygedagpenge og sygeløn samt reglerne om barsel og barselsorlov. Du bliver klædt på til at kunne administrere reglerne i din virksomhed og undgå de mange faldgruber, som kan koste både tid og penge at falde i.

Målgruppe

Hvis du er beskæftiget med HR, er lønningsbogholder eller assistent, vil dette kursus give dig overblik og det fornødne kendskab til reglerne.

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

Pris

Prisen for kurset Ajour med ferie, sygdom og barsel er 950 kroner.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ajour med ferie, sygdom og barsel - online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om Ajour med ferie, sygdom og barsel - online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.