Vis finduddannelse.dk som: Mobile

MS Project (Microsoft)

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
04-05-2021  
6.900 DKK
19-08-2021  
6.900 DKK
25-11-2021  
6.900 DKK
København
10-05-2021  
6.900 DKK
17-08-2021  
6.900 DKK
28-10-2021  
6.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Kursusbeskrivelse

Bliv klogere på de vigtigste funktioner i MS Project

MS Project er et værktøj til dig som den seriøse projektleder. Programmet giver dig utallige muligheder for at arbejde smartere og mere effektivt med dine projekter. Vi har designet kurset i MS Project i samarbejde med en erfaren underviser, som ved alt, hvad der er værd at vide om MS Project.

Du introduceres til MS Projects vigtigste og mest relevante funktioner under kyndig vejledning, som sikrer, at du kan gå i gang med at styre dine projekter via MS Project allerede dagen efter kurset.

Tag på dette kursus i MS Project (Microsoft) og få den bedst mulige start på dine projekter med et professionelt projektstyringsværktøj! Du får viden om alle de vigtigste funktioner, og du lærer at arbejde med ressourcer, tidsplaner og milepæle.


Dit udbytte af kurset MS Project (Microsoft)

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

 • De grundlæggende funktioner: Du bliver introduceret til alle de vigtigste funktioner i MS Project, som danner et solidt grundlag for resten af din karriere med programmet - det er vigtigt at komme godt i gang!

 • Pro-tips til en velstruktureret projektplan: Du bliver guidet af en erfaren og dygtig underviser, der kender alle funktionerne - og de tips og tricks, der gør dem nemme at anvende.

 • Bedre projekter: Alt i alt får dit projektarbejde et markant løft, fordi du frigør en masse tid til resten af projektets dimensioner, som optimering, udvikling og ledelse, når MS Project tager hånd om planlægningen.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Hvis din arbejdsplads ikke bruger MS Project endnu, kan du med dette kursus blive front-runner på arbejdspladsen og inspirere dine kolleger til, hvordan MS Project undersøtter projektarbejdet. Derudover vil i opleve en styrket kvalitet af jeres projektarbejde på arbejdspladsen, hvilket skaber rum for nytænkning og vækst.


Indhold på kurset

Med MS Project får du et unikt overblik over dit projekt, som trumfer notesbøger, post-its og ringbind med flere længder. Du fordyber din forståelse for projektets kompleksitet, uden at du på noget tidspunkt går på kompromis med eksekveringen. MS Project gør det nemmere for dig at holde styr på ressourcer, tidsplaner og budgetter. Når du trygt kan stole på, at MS Project samler alle trådene, har du alle muligheder for at arbejde i dybden med udviklingen af projektets andre dimensioner.

På kurset vil du blandt andet blive introduceret for følgende emner:

 • Grundlæggende om brugerflade i Microsoft Project
 • Opret milepæle, brug af dispositionsvisning og vis projektets hovedopgave
 • Formatering af Gantt kort og brug af grafiske objekter
 • Opret og brug af en fælles ressourcepool

  En af de funktioner, vi går i dybden med på kurset, er ”den kritiske vej”. MS Project finder og viser dig den kæde af opgaver, som direkte påvirker dit projekts slutdato. Taber du en kritisk opgave på gulvet, eller forsømmer du at eksekvere den i tide, har det store konsekvenser for dit projekts succes. Med MS Project opnår du fuldt overblik over hele dit projekt, så du kan få det sikkert i havn uden ubehagelige overraskelser på vejen.

  Målgruppe

  Kurset henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig indføring i MS Project og gode tips til, hvordan du opbygger en velstruktureret projektplan i programmet. Du kan fx være projektleder eller projektmedarbejder, koordinator eller en anden funktion, hvor du kører små eller store projekter.

  Det er en fordel med et basalt forhåndskendskab til Word, Excel eller et andet af Microsofts programmer. Du skal selv medbringe en computer med MS Project installeret. Undervisningen tager udgangspunkt i MS Project 20xx (2010, 2013, 2016).

  Pris

  Prisen for dette kursus er 6.900 kroner ekskl. moms. 

  Prisen inkluderer et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

  Om udbyderen

  Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Få information

   

  Kontaktinfo

  AROS Kurser

  Fredericiagade 15
  1310 København K


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om MS Project (Microsoft)

  Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

  Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
  (4,8)
  Baseret på 267 evalueringer
  Se alle evalueringer

  Du vil måske også være interesseret i: