Kursus

Lynkursus i korrekturlæsning

AROS Kurser, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
7.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
31 maj, 2023 (+9 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
7.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
31 maj, 2023 (+9 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Lynkursus i korrekturlæsning

Tag et Lynkursus i Korrekturlæsning

Laver du korrekturlæsning på din arbejdsplads? Et Lynkursus i Korrekturlæsning er et avanceret kursus i grammatik, tegnsætning og korrekturlæsning, som giver dig alt, hvad du behøver for at blive en kompetent og effektiv korrekturlæser på din arbejdsplads. Kurset veksler  mellem teoretisk undervisning i avanceret retstavning og tegnsætning, korrekturlæsning og gode råde her til.

Stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl og sjuskefejl sender et signal om en useriøs og uprofessionel virksomhed, organisation eller kommune. Alvorligere eller hyppigere fejl kan skabe irritation hos modtageren og med andre ord være skadeligt for omdømmet og for forretningsmulighederne. En korrekt tekst kan derimod være en nydelse at læse.

Bliv ekspert i nudansk med et Lynkursus i Korrekturlæsning

Der kommer hele tiden ændringer til sproget, som korrekturlæser på Tag et Lynkursus i Korrekturlæsning hos AROS Kurserarbejdspladsen må man derfor konstant følge med i sproget, hvis man vil være sikker på at teksten er korrekt. På Lynkurset i Korrekturlæsning får du den nyeste viden om stavning og tegnsætning og du får vejledning om hvordan du kan holde dig opdateret efter kurset.

Herudover får du følgende udbytte af kurset:

 • En sikker indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse
 • Træning i avanceret korrekturlæsning
 • Dybdegående forståelse af dansk grammatik, dansk retstavning og dansk tegnsætning


Henvender Lynkurset i Korrekturlæsning sig til dig?

For at du kan deltage i Lynkurset i Korrekturlæsning tager vi det som en forudsætning, at du har nogenlunde styr på stavningen, men at du har brug for at kende til spidsfindighederne i stavning og tegnsætning og også gerne vil kunne læse korrektur på egne og andres tekster hurtigt og effektivt.

Hvis du ønsker dig en opfriskning af det danske skriftsprog, uden nødvendigvis at skulle læse professionel korrektur, er dette også et kursus for dig. 

Hvordan foregår undervisningen på Lynkurset i Korrekturlæsning?

På Lynkurset i Korrekturlæsning arbejder vi fokuseret og med energi, så vi kommer godt rundt om hele stoffet, i løbet af de 2 dage kurset varer. Og vi garanterer, at det ikke bliver kedeligt!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Underviseren vil hjælpe dig med at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Praktisk information om Lynkurset i Korrekturlæsning

Når du tilmelder dig Lynkursus i korrekturlæsning, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Prisen er 7.500 kr. ekskl. moms pr. person

Lyder et Lynkursus i Korrekturlæsning som noget for dig?

Kontakt AROS Kurser allerede i dag for tilmelding eller mere information!

Startdato

Vælg mellem 9 startdatoer

31 maj, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

23 august, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

29 august, 2023

 • Holdundervisning
 • København

25 oktober, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

29 november, 2023

 • Holdundervisning
 • København

31 januar, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

7 februar, 2024

 • Holdundervisning
 • København

10 april, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

17 april, 2024

 • Holdundervisning
 • København

Kursets underviser Christel Sunesen

Underviseren på Lynkurset i KorrekturlæsningChristel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve til videnskabelige afhandlinger, og hun har læst korrektur for en række forlag, fx Borgens Forlag og Forlaget Frydenlund. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lynkursus i korrekturlæsning
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 10 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Helle, Lo-Skolen
10 mar 2017
Lynkursus i korrekturlæsning

Tip top kvalitet. Lynkurset i korrekturlæsning har skærpet min opmærksomhed omkring mange af faldgruberne ved korrekturlæsning, samtidig med, at det har svaret på de spørgsmål, ...

Vis alt
5/5
Marianne, Djøf
10 mar 2017
Lynkursus i korrekturlæsning

Virkelig godt og brugbart kursus af meget høj kvalitet. Jeg har fået en masse gode fif og tricks, og en masse gode dokumenter med hjem. Jeg bliver forhåbentligt endnu skarpere o...

Vis alt
5/5
Marianne, GEUS
10 mar 2017
Lynkursus i korrekturlæsning

Kvaliteten var supergod! Jeg har fået større forståelse for korrekturlæserens betingelser i forhold til en kundes behov, og jeg føler mig mere sikker på, hvad jeg retter og hvor...

Vis alt
AROS Kurser
Fredericiagade 15
1310 København K

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret