Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lynkursus i korrekturlæsning

AROS Kurser
Kursus
2 dage
Dansk
Startdatoer
Århus
30-08-2022   (Dansk)
7.900 DKK
23-11-2022  
7.900 DKK
16-01-2023  
7.900 DKK
København
05-09-2022   (Dansk)
7.900 DKK
07-12-2022  
7.900 DKK
15-03-2023  
7.900 DKK

Lynkursus i korrekturlæsning

Tag et Lynkursus i Korrekturlæsning

Laver du korrekturlæsning på din arbejdsplads? Et Lynkursus i Korrekturlæsning er et avanceret kursus i grammatik, tegnsætning og korrekturlæsning, som giver dig alt, hvad du behøver for at blive en kompetent og effektiv korrekturlæser på din arbejdsplads. Kurset veksler  mellem teoretisk undervisning i avanceret retstavning og tegnsætning, korrekturlæsning og gode råde her til.

Stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl og sjuskefejl sender et signal om en useriøs og uprofessionel virksomhed, organisation eller kommune. Alvorligere eller hyppigere fejl kan skabe irritation hos modtageren og med andre ord være skadeligt for omdømmet og for forretningsmulighederne. En korrekt tekst kan derimod være en nydelse at læse.

Bliv ekspert i nudansk med et Lynkursus i Korrekturlæsning

Der kommer hele tiden ændringer til sproget, som korrekturlæser på Tag et Lynkursus i Korrekturlæsning hos AROS Kurserarbejdspladsen må man derfor konstant følge med i sproget, hvis man vil være sikker på at teksten er korrekt. På Lynkurset i Korrekturlæsning får du den nyeste viden om stavning og tegnsætning og du får vejledning om hvordan du kan holde dig opdateret efter kurset.

Herudover får du følgende udbytte af kurset:

  • En sikker indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse
  • Træning i avanceret korrekturlæsning
  • Dybdegående forståelse af dansk grammatik, dansk retstavning og dansk tegnsætning


Henvender Lynkurset i Korrekturlæsning sig til dig?

For at du kan deltage i Lynkurset i Korrekturlæsning tager vi det som en forudsætning, at du har nogenlunde styr på stavningen, men at du har brug for at kende til spidsfindighederne i stavning og tegnsætning og også gerne vil kunne læse korrektur på egne og andres tekster hurtigt og effektivt.

Hvis du ønsker dig en opfriskning af det danske skriftsprog, uden nødvendigvis at skulle læse professionel korrektur, er dette også et kursus for dig. 

Hvordan foregår undervisningen på Lynkurset i Korrekturlæsning?

På Lynkurset i Korrekturlæsning arbejder vi fokuseret og med energi, så vi kommer godt rundt om hele stoffet, i løbet af de 2 dage kurset varer. Og vi garanterer, at det ikke bliver kedeligt!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Underviseren vil hjælpe dig med at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Praktisk information om Lynkurset i Korrekturlæsning

Når du tilmelder dig Lynkursus i korrekturlæsning, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Prisen er 7.500 kr. ekskl. moms pr. person

Lyder et Lynkursus i Korrekturlæsning som noget for dig?

Kontakt AROS Kurser allerede i dag for tilmelding eller mere information!

Kursets underviser Christel Sunesen

Underviseren på Lynkurset i KorrekturlæsningChristel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve til videnskabelige afhandlinger, og hun har læst korrektur for en række forlag, fx Borgens Forlag og Forlaget Frydenlund. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Lynkursus i korrekturlæsning
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 10 evalueringer

Helle, Lo-Skolen
Tip top kvalitet. Lynkurset i korrekturlæsning har skærpet min opmærksomhed omkring mange af faldgruberne ved korrekturlæsning, samtidig med, at det har svaret på de spørgsmål, jeg havde til grammatik, tegnsætning osv. Kurset vil gøre mig til en skarpere korrekturlæser."
Marianne, Djøf
Virkelig godt og brugbart kursus af meget høj kvalitet. Jeg har fået en masse gode fif og tricks, og en masse gode dokumenter med hjem. Jeg bliver forhåbentligt endnu skarpere og fanger endnu flere fejl, når jeg læser korrektur. Det var tydeligt at underviseren brændte for sit arbejde. Hun var meget inspirerende og havde god energi – foruden meg...
Vis alt
Marianne, GEUS
Kvaliteten var supergod! Jeg har fået større forståelse for korrekturlæserens betingelser i forhold til en kundes behov, og jeg føler mig mere sikker på, hvad jeg retter og hvorfor. Uddannelsen har helt klart øget min professionalisme og professionelle stolthed.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lynkursus i korrekturlæsning

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer