Psykologisk tryghed

AROS Kurser, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 november, 2023 (+5 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 november, 2023 (+5 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Startdato

Vælg mellem 5 startdatoer

29 november, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

29 januar, 2024

 • Holdundervisning
 • København

29 januar, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

24 april, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

22 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • København

Kursusbeskrivelse

Psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed er afgørende for at skabe en positiv og produktiv arbejdsplads, og det er en vigtig faktor i at opbygge stærke og effektive team. Dette kursus i psykologisk tryghed vil give dig de nødvendige færdigheder til at opbygge en kultur af tillid og respekt på arbejdspladsen.

Psykologisk tryghed er afgørende for at skabe en positiv og produktiv arbejdsplads, og det er en vigtig faktor i at opbygge stærke og effektive teams. Dette kursus i psykologisk tryghed vil give dig de nødvendige færdigheder til at opbygge en kultur af tillid og respekt på arbejdspladsen.

På kurset kigges på de grundlæggende principper for psykologisk tryghed og dens betydning for medarbejdere og ledere. Du vil lære, hvordan psykologisk tryghed påvirker medarbejderes engagement og motivation, og hvordan det kan skabe et miljø, hvor medarbejderne føler sig i stand til at tage risici og være innovative.

Hvad er dit udbytte ved dette kursus?

 • Du vil få en dybere viden om, hvordan psykologisk tryghed påvirker hele arbejdspladsen
 • Vi giver dig en lang række værktøjer til at udvikle den psykologiske tryghed
 • Du vil lære, hvordan man kan opbygge en kultur af respekt og tillid
 • Du får redskaber til at fremme kommunikationen, som er essentiel for den psykologiske tryghed, herunder aktiv lytning og feedback
 • Du får din egen handleplan med hjem, så du straks efter kurset kan igangsætte de initiativer, der skal til for at skabe de mange positive resultater ved psykologisk tryghed.

Hvem er dine undervisere?

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer. Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Psykologisk tryghed

Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling. Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda. Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre – på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.

Psykologisk tryghed

Målgruppe

 • Ledere og chefer spiller en vigtig rolle i at skabe en kultur af psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Ledere bør deltage på kurset for at lære, hvordan de bedst støtter og motiverer deres medarbejdere og skaber et miljø, der fremmer tillid og respekt.
 • HR-personale har ofte en central rolle i at håndtere arbejdsmiljøspørgsmål og fremme trivsel på arbejdspladsen. På kurset vil de få de nødvendige værktøjer og viden til at implementere initiativer, der forbedrer psykologisk tryghed i organisationen.
 • Projektledere og teamledere spiller en afgørende rolle i at skabe et trygt og støttende miljø i deres teams. Deres deltagelse på kurset vil hjælpe dem med at udvikle de nødvendige ledelsesfærdigheder til at fremme psykologisk tryghed og opbygge effektive teams.
 • Andre med interesse i emnet.

Pris

Prisen for dette kursus er 8.900 kr. Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Psykologisk tryghed
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
AROS Kurser
Fredericiagade 15
1310 København K

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret