Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om AROS Kurser?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 267 evalueringer

Linda Brix
En rigtig god underviser, øvelser og cases fungerede rigtigt godt, det var godt at veksle mellem gruppeøvelser og dialog. Motiverende at det aldrig 'bare' blev en enetale fra underviserens side, der var altid tid og rum til indspark og spørgsmål.
Steen, Flyverhjemdistriktet
Fantastisk undervisningsforløb, som jeg forventer, vil højne kvaliteten af mit arbejde. Underviserne var inspirerende – de formidlede stoffet på en letforståelig måde, og deres tilgang til undervisningen var positiv og humoristisk.
Dina, Ekstra Bladet
Den intensive projektlederuddannelse har været et supergodt uddannelsesforløb, og jeg ved, at uddannelsen vil få stor betydning for mig fremover. Jeg har især fået indblik i sammenhængen mellem et projekt og projektlederens rolle, og generelt går jeg hjem med en masse brugbare værktøjer. De to undervisere var begge rigtig gode, og for mig gør de...
Vis alt
Bettina Larsen
Underviseren har været helt til UG og slange. Han lever sig ind i undervisningen, er super engageret og virkelig god til at sætte sig ind i alle de forskellige verdner deltagerne kommer fra. Jeg synes også, at det har været utrolig skønt, at han har delt så meget af sig selv og sin egen historie.
Thue Green Kragh
Fantastisk at det er lykkedes på så fornem vis at sammenkoble så mange forskellige branchebaggrunde og uddannelsesniveauer fra kursisterne - og få så godt et uddannelsesmæssigt output og følelse af sammenhold på hele holdet.
Peter Sand
Højt udbytte og helt klart noget der skal opmuntres til!
Allan Johansen
Dygtige, inspirerende undervisere, godt materiale, professionel håndtering af studerende. Gode aktuelle fagområder/emner - passende længde på forløb
Anne Slot
Kurset har givet nye indsigter og gode inspirerende samtaler. Jeg håber at det får et efterliv gennem arrangementer og netværksmøder.
Suzette Lauritsen
Jeg har simpelthen været så glad for hele forløbet. Fremragende undervisere og den faglige litteratur var så spændende og relevant. Det har været en rejse uden lige - både mht. ledelse som et fag og mht. mig selv som leder.
Brian Hvass Nielsen
Professionelle og meget motiverende undervisere. Jeg har personligt haft stort udbytte af det samlede forløb.
Claus Rasmussen
Alt var bare så godt! Bedste kursus som jeg har deltaget på. Så stor ros til alle for indsatsen.
Dorte Thyregod Svendsen
Kompetente undervisere! Professionel håndtering af praktik! Anbefalelsesværdig!
Nikolaj Andreasen
Virkelig god værdi for pengene. Godt undervisningsmateriale og meget dygtige undervisere. Professionel afvikling af forløbet.
Annette Johannesson
Højt fagligt niveau og gode og inspirerende undervisere, har altid glædet mig til jeg skulle have undervisningsdag.
Magnus Vagtborg
Forventningerne er til fulde indfriet! Jeg har fået relevant viden, værktøjer og forløbet har været smidigt og relevant. Godt arbejde AROS!
Morten Riis
Jeg er begejstret - det har været en helt "særlig" rejse for mig det sidste halve år. En spændende kombination af faglighed og personlig udvikling.
Judith Korsgaard Morell
Jeg vil helt klart anbefale dette til andre. Jeg har fået meget ud af kurset!
Nina Møller
Rigtig godt pensum, gode undervisere og meget varieret. Godt faciliteret af kursus udbyder. Det sats kan I bestemt godt være stolte af.
Helle Lykke Hansen
Jeg oplevede en høj grad af professionalisme og skønne undervisere. Jeg sætter stor pris på at kunne mærke mennesker jeg står overfor, og det har jeg kunnet med samtlige, der har stået foran os.
Jacob Christiansen
Godt koncept, relevant pensum, dygtige undervisere!
Mirjana Selisek
AROS har et højt professionelt og sagligt/fagligt niveau, hvorfor jeg gerne anbefaler uddannelsen til alle.
Karin, Grundfoss
Det var rigtig godt. Underviseren var eminent god til at forklare og svare på vores spørgsmål på en konkret måde. Det er et stort plus at han har teatererfaring og ikke kommer fra en alminelig kontorverden. Han var fagligt dygtig og engageret."
Maria, Københavns Kommune
Rigtig godt kursus - en meget positiv oplevelse. Jeg har særlig lært, hvor stor betydning kropssproget har for kommunikationen. Jeg har tilegnet mig en række redskaber, som jeg helt sikkert vil bruge fremadrettet.
Stine, Nordea
Det var et super kursus. Underviseren var ligeledes fantastisk, han var en dygtig formidler og samtidig vildt underholdende.
Mathias, Danfoss A/S
Det var et lærerigt og inspirerende kursus, med fokus på den enkelte deltager. Kurset har haft stor indflydelse på min hverdag, fordi jeg under kurset har fået en masse værktøjer, som er tilpasset netop min situation.