Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bedre artikler - journalistisk grundkursus

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
29-08-2019   (Dansk)
7.500 DKK
14-11-2019  
7.500 DKK
08-01-2020   (Dansk)
7.500 DKK
København
18-11-2019  
7.500 DKK
15-01-2020   (Dansk)
7.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Skrivekursus i København og Århus

Skriver du artikler og vil du gerne være bedre til at skrive professionelle, journalistiske artikler? På dette skrivekursus lærer du at indfange og fastholdelæserens opmærksomhed. Du bliver samtidig styrket i at idéudvikle, researche, interviewe og at give din historie en knivskarp vinkel.

Du bliver undervist af Ole Wejse Svarrer, der har 15 års erfaring med alt fra sladderpressen til hardcore business-journalistik.

På dette skrivekursus lærer du at:

 • Spotte de bedste historier
 • Vinkle et emne, så historien bliver interessant for læserne
 • Sætte en stor krog i læserne 
 • Kende og forstå dine læsere
 • Beherske de journalistiske genrer: Nyhed, reportage, interview
 • Gøre læserne nysgerrige via en velvalgt overskrift
 • Bruge de journalistiske nyhedskriterier.

Dette journalist kursus skræddersyes til dit behov og dine forudsætninger. Forud for kurset tager du derfor en lille læringstest og svarer på nogle spørgsmål. Svarene bruger underviseren i sin tilrettelæggelse af kurset.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder med kommunikation og information, og som savner viden om journalistiske kneb og virkemidler. Dine opgaver kan være at skrive artikler til interne eller eksterne blade og magasiner, tekster til hjemmesiden, tekster til nyhedsbreve, tekster til pjecer og pressemeddelelser til landsdækkende medier. 

Kontakt AROS kurser for mere information eller tilmelding

 

Kursets underviser

Ole Wejse Svarrer har 15 års erfaring som journalist og redaktør på Jyllands-Posten, BT og Politiken. Han har redigeret mere end 5.000 artikler og ført massevis af nyuddannede ind i faget. Han er skarp til at finde den gode historie og få skribenten til at formidle artiklen, så den rammer målgruppen og bliver læst.

Udbytte

Dit udbytte af kurset: 

 1. Selvom du ikke er uddannet journalist, kan du lære at skrive professionelle artikler! Kurset giver unik adgang til en erfaren journalists værktøjskasse propfyldt med hans bedste tips og tricks, der gør dig til en skarp idéudvikler, researcher og interviewer.
 2. Du lærer at kende og forstå den læserskare, der interesserer sig for netop dine artikler. Når du har identificeret dine læsere, kan du lettere spotte de historier, der fanger netop deres opmærksomhed, og lægge en målrettet strategi, der plejer dine eksisterende læserskare og skaffe flere, loyale læsere.
 3. Vi sikrer, at du er ivrig efter (og klar til) straks at bruge dine nye journalistiske kompetencer, når du kommer retur på din arbejdsplads. Du får lagt et praktisk og teoretisk fundament, når du allerede under kurset afprøver og får feedback på cases fra din egen virksomhed.

Din arbejdsgivers udbytte: 

 1. Kurset styrker din medarbejder, der til dagligt arbejder med information og kommunikation. Det skriftlige arbejde bliver skarpere og mere målrettet, fordi medarbejderen lærer at lægge en journalistisk strategi, der sikrer, at stoffet henvender sig til netop jeres læsere - en sådan indsats vil med sikkerhed sikre en større og mere trofast gruppe af læsere.
 2. En værktøjskasse fyldt til randen med journalistiske værktøjer optimerer og effektiviserer din medarbejders skriveproces til glæde for alle parter. De nye hjælpemidler skaber en dygtigere og mere selvsikker skribent, du trygt kan overlade interne og eksterne kommunikationsopgaver til.
 3. På kurset vil din medarbejder arbejde med, og få feedback på, journalistiske opgaver, der forholder sig til netop jeres virksomheds kommunikationsstof. Vedkommende får målrettet vejledning til at udvikle journalistiske strategier, som jeres virksomhed kan benytte sig af nu og her og fremadrettet.

Pris

Normalpris: 7.500 ekskl. moms

Kollegarabat

Du får 15% i rabat til både dig og din kollega (eller kolleger), hvis I tilmelder jer det samme kursus.

Prisen er inkl. e-kursus om god læring. Maks 12 deltagere på holdet.

Internt kursus

Som virksomhed, organisation, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille dette skrive kursus som internt kursus.

Kontakt os her og hør mere

Om udbyderen

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Evalueringer

Nicole, Danfoss Power Electronics A/S
(5)
Det var intensiv træning med mange praktiske skriveopgaver, som man fik feedback på. En lærerig oplevelse! Underviseren var god til at forklare tingene og komme med rigtigt gode eksempler på, hvad god og dårlig kommunikation egentlig er.
Bente, 3F
(5)
Kursus i absolut topklasse! Ole var fantastisk dygtig, og han formåede at gøre stoffet relevant og tilpasse undervisningen vores specifikke behov.
Louise, Filligran
(5)
Kursets kvalitet kunne næppe være bedre. Vi fik brugt hvert minut på den bedst tænkelige måde. Underviseren var meget fleksibel og tilpassede sig hver enkel af os på en professionel og naturlig måde.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Bedre artikler - journalistisk grundkursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Bedre artikler - journalistisk grundkursus
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 12 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer