Kursus
Ingen anmeldelser

Masterclass i Public Affairs

Altinget, i København
Længde
5 dage
Pris
29.995 DKK ekskl. moms
Længde
5 dage
Pris
29.995 DKK ekskl. moms
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

Masterclass i Public Affairs

Skab opmærksomhed om din sag over for dine interessenter.

Altinget/Mandag Morgen og Operate afholder masterclassforløb indenfor Public affairs og politisk dagsordensættelse i bredere forstand. På kurset vil du modtage værktøjer og teori til at identificere dine interessenter og udvikle en kommunikationsindsats, der får netop din sag på deres dagsorden.

Har du ansvar for public affairs, kommunikation eller presse i din organisation eller virksomhed, så ved du, at det kræver et stort arbejde at få lige netop jeres interessenter til at høre om og forstå jeres sag.

Vi tilbyder derfor en uddannelse, der viser, hvordan du:

  • Prioriterer mål, udvikler den rette strategi, bygger platformen, formulerer budskaber og opsætter KPI’er, så du kan følge med i, om du er nået ud til målgruppen og har fået flyttet deres holdninger
  • Udvikler indhold der kan aktivere, engagere og påvirke dine målgrupper med både kreative virkemidler og solid dokumentation
  • Aktiverer dine budskaber i pressen, digitalt og på sociale medier hvor du ved brug af data sikrer, at du rammer og opnår interaktion med de rette segmenter af målgruppen. Der hvor de er, og med den rette vinkel.

Dit udbytte

  • Indsigt i strategier, overvejelser og output af en række cases med dagsordensættelse, som aktørerne bag vil komme og præsentere. Vi har bl.a. haft besøg fra Danmarks Naturfredningsforening, Plastic Change, særlige rådgivere for en række ministre og politiske partier.
  • Indsigt i en lang række public affairs og kommunikationsgreb herunder kampagner, PR, sociale medier, stakeholder- og issue management og erfaring, med hvordan du udvælger og sætter grebene i spil
  • Viden om en række digitale værktøjer, der kan medvirke til, at du når dine interessenter på de platforme, hvor de befinder sig og opnår interaktion med dem
  • Værktøjer til at identificere dine interessenter og udvikle en kommunikationsindsats, hvor du lærer at målrette dit budskab over for dine interessenter
  • Din egen case i form af et eksekveringsklart projekt. Du arbejder med dit eget projekt med udgangspunkt i en aktuel udfordring fra din organisation, og får sparring undervejs fra kursusleder og deltagere.

Underviser

På kurset møder du en gennemgående kursusleder og en række gæsteundervisere fra kommunikationsbranchen, organisationer og virksomheder. Udover de nævnte gæsteundervisere under, hvert modul har vi også tidligere haft besøg fra bl.a. Danmarks Naturfredningsforening, Plastic Change, Tryg Fonden, særlige rådgivere for en række ministre og de politiske partier.

Fast underviser er Kirstine Rask Lauridsen, Direktør for Agenda & Policy, Operate A/S

Kirstine Rask Lauridsen har i mere end 10 år arbejdet med politisk interessevaretagelse, rådgivning og kommunikation – de seneste seks år i Operate og før da bl.a. i Sundhedsministeriet og i Dansk Sygeplejeråd.

Målgruppe

Kurset er for dig, der gerne vil lære om værktøjer og teori til at identificere dine interessenter og udvikle en kommunikationsindsats, der får netop din sag på mediernes dagsorden.

Pris

Prisen er 29.995 ex moms for fem hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Masterclass i Public Affairs
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret