Taleskrivning som strategisk værktøj

Altinget, i København
Længde
3 dage
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Kursusbeskrivelse

Taleskrivning som strategisk værktøj

Hvordan kan taler bruges som værktøj?

Taler er en vigtig kommunikationskanal i mange organisationer. Ledere, politisk valgte og talspersoner kan gennem talerne give organisationen troværdighed og personlighed. Velskrevne taler kan give værdifulde bidrag til organisationens pressearbejde og sociale medier. Og den stærke tale skaber engagement blandt medlemmer, vælgere, kunder og interessenter på en måde, som ingen anden kommunikationskanal formår.

På kurset taleskrivning som strategisk værktøj bliver du bedre til at skrive taler, der virker og understøtter strategien i organisationen. Du bliver trænet i at lægge en strategi for talen, finde de rigtige argumenter, strukturere dine budskaber og skrive i et mundtligt sprog, der skaber opbakning. Kort sagt får du en række praktiske og strategiske værktøjer, der dækker alle dele af processen med at skrive taler fra start til slut.

Dit udbytte:

  • Konkrete værktøjer til at udnytte de mange kommunikationsstrategiske muligheder, som taler giver, både internt og eksternt.
  • En komplet gennemgang af taleskrivningsprocessen fra A-Z og masser af praktisk øvelse i at bruge værktøjerne.
  • Taleskrivningskompetencer, der løfter dine taler, så de spiller bedre sammen med pressearbejde og sociale medier.

Kursusleder
Mads Tanghøje er selvstændig kommunikationsrådgiver og har arbejdet professionelt med politisk retorik, ledelseskommunikation og taleskrivning de seneste 12 år. Han er tidligere presse- og kommunikationschef på Christiansborg og har også her anvendt taleskrivning som strategisk værktøj. Desuden har han skrevet taler for en række politikere blandt andre Johanne Schmidt-Nielsen og har mere end 100 borgmestertaler på cv’et som taleskriver på Københavns Rådhus. Mads har en kandidatgrad i retorik og er censor i faget.

Kurset gæstes af Pernille Skipper, politisk kommentator ved TV2 News og fhv. MF og politisk ordfører (EL). 

Pris

Prisen er 19.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Taleskrivning som strategisk værktøj
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret