Akademiuddannelser

Strategisk borgerinddragelse

Altinget, i København
Længde
3 dage
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 februar, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 februar, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

28 februar, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Strategisk borgerinddragelse

Politikerne efterspørger borgerinddragelse, markante borgerne forlanger det og embedsværket skal forløse forventningerne. Borgerinddragelse kombineret med frisættelse ændrer rollerne mellem politikere og forvaltning og kræver nye kompetencer. Derfor afholder vi hos Altinget et kursus i netop borgerinddragelse.

Efter kurset vil du kunne sætte en tydeligere retning og skabe sammenhæng mellem formålet med inddragelsen, og de målgrupper og metoder, I arbejder med. Du vil få udvidet din redskabskasse med nye metoder og erfaringer, og du vil vide, hvornår du skal bringe de nye redskaber i spil til jeres formål.

Efter kurset …

  • Kan du facilitere beslutningsprocesser, hvor borgerne bidrager til, at politikerne og ledere får et bedre grundlag for at træffe deres beslutninger.
  • Vil du opleve at bruge mere tid på konstruktiv borgerdialog tidligt i processen og mindre tid på frustrerende borgere på bagkanten af processerne.
  • Kan du i højere grad bruges som sparringspartner af dine kollegaer og politikere i flere forskellige former for borgerinddragelse.

Program

På kurset vil du få inspiration fra andre kommuner samt erfaringer, analyser og redskaber fra borgere, eksperter, ledere og politikere. Undervejs vil der være opgaver, der giv dig mulighed for at reflektere over egen praksis og få konkret inspiration til dit næste borgerinddragelsesforløb.

Kursusleder

Maria Steno er selvstændig rådgiver med fokus på kommuner og medlemsorganisationer, som ønsker at inddrage flere i den politiske proces. Inddragelse har været den røde tråd i Maria Stenos karriere som rådgiver og direktør i kommunikationsbranchen og som aktiv lokalpolitiker i 20 år for en Lokalliste. Maria beskæftiger sig med borgerinddragelse fra flere vinkler og har erfaring med undervisning og rådgivning af både politikere, embedsmænd, foreninger og borgergrupper. Derudover er Maria Steno ass. partner til Citizenlab, som er en platform til digital borgerinddragelse.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig i embedsværket i kommuner og regioner, som arbejder med inddragelse af borgere, brugere og foreninger. Det kan eksempelvis være som konsulent i et politisk sekretariat eller som fagmedarbejder i et område med mange borgerinteresser.

Pris

Prisen er 19.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Strategisk borgerinddragelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret