Kursus
Ingen anmeldelser

Public Affairs i kommunerne

Altinget, i København
Længde
3 dage
Pris
14.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
23 november, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
14.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
23 november, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

23 november, 2023

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Public Affairs

Public Affairs i kommunerne


Deltag i Altingets kursus om kommunernes beslutningsprocesser og bliv klædt på til politisk interessevaretagelse.


Den 16. november gik Danmark til valg for at vælge byråd og regionsråd. Samtidigt planlægger Regeringen og Folketinget mange nye opgaver for kommuner i de kommende år. Med andre ord vil det kommunale landskab ændre sig på mange måder i de kommende fire år. Deltag i Altingets Public affairs kursus og bliv helt skarp på, hvordan du varetager politiske interesse i kommunalt regi.

På Altingets kursus undervises du i de grundlæggende og vigtigste redskaber til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det kommunalpolitiske landskab. Kurset opdaterer dig på processen bag beslutninger, der træffes i kommunerne.

Indsigten i processerne og ikke mindst de nøglepersoner, der indgår i og driver processen, er afgørende for, at du lykkes med at skabe indflydelse på vejene af de interesser, du varetager. På forløbet får du indblik i de arenaer, du agerer i, og du får styr på, hvornår og hvordan du skal fokusere på politikere, embedsmænd eller at igangsætte en mediemæssig indsats for din sag.

Vi lægger særlig vægt på, hvordan det borgernære kommunalpolitiske landskab adskiller sig fra det nationale perspektiv. Du lærer, hvordan du i kommunal interessevaretagelse med fordel kan anvende det stærke borgernære perspektiv og de kommunale embedsmænds større handlemuligheder.

Ved uddannelsen afslutning har du værktøjerne til at udarbejde en konkret strategi og eksekvering af din politiske sag i en kommunalpolitisk kontekst.'

Dit udbytte

  • Dyb indsigt i beslutningsprocesserne i kommunerne
  • Konkrete værktøjer til at drive en effektiv public affairs-indsats i kommunerne
  • Sparring fra A-Z på din egen case, med nogle af de bedste indenfor politisk interessevaretagelse
  • Et stærkt og professionelt netværk af andre, der også arbejder med politisk interessevaretagelse i kommuner

Undervisere

Uddannelsen faste undervisere er Per Røner og Lars L. Nielsen. Per og Lars har med deres erfaring fra begge sider af det politiske bord værktøjerne til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det kommunalpolitiske landskab.

Per Røner

Tidligere kommunaldirektør i Stevns Kommune og bl.a. mangeårigt medlem Kommunaldirektørforeningens Hovedbestyrelse. Han har derover deltaget aktivt som formand og medlem af mange tværkommunale samarbejder i Region Sjælland m.fl.

Lars L. Nielsen

Direktør i Nielsen Network og har stor erfaring med interessevaretagelse fra sine ledelsesjobs i Det Radikale Venstre, Københavns Kommune og Finansrådet samt nu 9 år som public affairs konsulent. Lars L. Nielsen gennemfører også andre kurser om public affairs i Altinget.

Målgruppe

Dette kursus er for dig der arbejder med kommunikation og mediehåndtering i det offentlige. 

Pris

Prisen er 14.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Public Affairs i kommunerne
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret