Strategi i politiske organisationer

Altinget, i København
Længde
3 Lektioner
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
18 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 Lektioner
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
18 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

18 april, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Strategi i politiske organisationer

Har du brug for konkrete værktøjer og modeler til at sikre en strategisk organisationsudvikling?

På Altingets kursus om strategi i politiske organisationer stiller vi skarpt på at udvikle og lede strategier i politisk ledede og medlemsbaserede organisationer og virksomheder.
Gennem forløbet får vi bl.a. besøg af seks spændende gæsteundervisere, der vil dele ud af deres erfaringer: 

På Altingets kursus om strategi i politiske organisationer stiller vi skarpt på at udvikle og lede strategier i politisk ledede og medlemsbaserede organisationer og virksomheder.

Formålet med kurset er at give dig redskaber til at arbejde med strategiarbejdet i egen organisation lige fra udvikling til implementering og organisering af det strategiske arbejde. Du lærer også, hvordan I skal forberede jer på de uforudsete barriere, der altid vil være en del af en strategiimplementering og ofte er en særlig udfordring i politiske og medlemsbaserede organisationer.  

Dit udbytte:

  • En begrebsmæssig ramme for arbejdet med at udvikle og eksekvere strategier.
  • Konkrete værktøjer til at gennemføre strategiske overvejelser i en politisk organisation.
  • Model for udformning af en strategi samt konkret input til målfastsættelse og opfølgning.  
  • Inspirerende oplæg og cases fra meget forskellige politiske organisationer præsenteret af forandringslederne.
  • Sparring i forhold til, hvordan du kan komme videre med dit arbejde med at udvikle, gennemføre eller følge op på strategi i din organisation eller virksomhed.
  • Et netværk af andre, der som dig, dagligt bokser med at bringe en politisk organisations eller virksomheds strategiske arbejde videre.

Program

Kurset er case-baseret. Det betyder, at den overordnede begrebsramme løbende udfoldes i samspil med virkelige cases fra en række politiske organisationer.

Vi lægger vægt på at skabe dialog og læring gennem inddragelse af relevante oplægsholderes, analytiske perspektiver og praktiske erfaringer. Som deltager forventes du også selv at bidrage med dine erfaringer og udfordringer. Til gengæld får du hver gang konkrete forslag og redskaber med hjem.

Undervisningen struktureres omkring Strategicirklen, der er en grundlæggende model for strategiudvikling og -implementering. På hver kursusgang sætter vi fokus på dele af Strategicirklen, og får besøg af en række forandringsledere, der deler deres konkrete erfaringer med organisationsudvikling og strategiarbejde.

Erfaren facilitator og underviser

Jakob Sand Kirk
Jakob Sand Kirk har mange års erfaring med organisationsudvikling, politik og strategi i fagbevægelse, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor. Han var i organisations- og udviklingschef i LO mellem 2015 og 2020, hvor han blandt andet var central i arbejdet med LO/FTF-fusionen og intern strategi og handlingsplaner.
Jakob er desuden erfaren netværksfacilitator og underviser

Målgruppe

Kurset henvender sig til strategikonsulenter, udviklingskonsulenter og ledere i en politisk ledet eller medlemsforankret organisation eller virksomhed. Din titel er ikke afgørende, men det er dit engagement for at styrke jeres organisation gennem strategiudvikling, -implementering og ledelse. Du får et fortroligt rum fyldt med inspiration og muligheden for at dele erfaringer med ligesindede, der også er vant til at navigere i et komplekst politisk univers.

Pris

Prisen er 19.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Strategi i politiske organisationer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret