Kursus

Eksekvering af strategi

CfL, i København
Længde
2 dage
Pris
13.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
30 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
13.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
30 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

30 oktober, 2024

 • Holdundervisning
 • København

Indhold

Kurset er et intensivt to-dages-kursus med fysisk fremmøde. Vi lægger vægt på at skabe en varieret undervisning med træning og mulighed for at erfaringsudveksle med de øvrige deltagere.

Indhold

Målet med kurset er at give dig en række konkrete værktøjer til at kunne arbejde professionelt med eksekvering af strategi. Hvilke værktøjer der kommer i spil i din organisation vil afhænge specifikt af den situation, I er i. Ofte er der brugt rigtigt meget tid og energi på at udvikle strategien, ambitioner og mål. Her får du en række værktøjer og metoder, der kan hjælpe dig med eksekveringen.

De overordnede temaer vil være:

 • Strategisk Gearing (Simons m.fl.)
  Strategien trykprøves inden vi kaster os over eksekveringen.
  Du præsenteres for en model, der kan anvendes til at udfordre strategien, jeres til- og fravalg samt strategiske usikkerheder/forudsætninger samt hvordan vi følger op på fremdrift/resultater.
 • Modstand mod forandringer (Rick Maurer m.fl.)
  Vi undersøger den modstand, en ny strategi naturligt medfører. Vi arbejder med metoder til vurdering eksekveringsparatheden i organisationen. Du præsenteres også for metoder til at håndtere modstand af forandringer og metoder til arbejdet med involvering. Dvs. at få mobiliseret ledere og medarbejdere i det nye, der skal ske. 
 • Must-Win Battles (Killing et al.)
  Vi ruster dig til, hvordan du kan arbejde med prioritering og visualisering af strategien. Vi dykker ned i, hvordan man med fordel kan benytte metoden Must-Win Battles på de forskellige niveauer i organisationen. Metoden kan være anvendelig, når du skal stille skarpt på de allervigtigste mål, samt hvordan du forstår de underliggende dynamikker i processen.
 • Strategy as simple Rules (Donald Sull) - en metode til at skabe eksekveringskraft
  Vi præsenterer modellen for at arbejde med enkle regler i forbindelse med strategiimplementering. Metoden bygger på tanken om, at man ved at opstille enkelte regler kan skabe empowerment og bedre mulighed for at træffe beslutninger, der flugter med strategien.
 • The art of Action (Stephen Bungay)
  Handlingens kunst, når man møder virkeligheden.
  Vi inddrager denne metode, som er udviklet på baggrund af erfaringer fra militæret. Hvordan sikrer vi, at det er tydeligt, hvad vi gerne vil have? Og hvordan undgår vi at blive for detaljerede i vores planer og styring? Man bruger mindre tid på detailplanlægning og mere tid på skabe klarhed over, hvad vi gerne vil opnå samt at give handlefrihed indenfor nærmere definerede grænser (Brief og back-brief).
 • Forandringsledelse, adfærdsdesignog eksekvering af strategi (Joseph Grenny m.fl)
  Du præsenteres for en model, der kan bruges til at sikre, at folk ændrer adfærd ved at have fokus på flere samtidige indsatser. Ved at fokusere på samtidige indsatser ift. motivation og kompetence på individ, gruppe og det strukturelle niveau øges sandsynligheden for at der ændres adfærd.
 • Agile metoder i strategiimplementering
  For organisationer som oplever en ikke stationær virkelighed, kan det være relevant at anvende agile metoder i forbindelse med eksekvering af strategi. Det kan både være ift. den overordnede styring og opfølgning i forhold til eksekveringen, men metoderne kan også bruges mere intensivt på udvalgte områder, hvor der er særligt behov.

Dit udbytte

 • Konkrete værktøjer og færdigheder til at kunne tilrettelægge en god eksekvering af strategi og politikker
 • Indsigt i de typiske faldgruber der er i forbindelse med at gå fra strategi til handlinger
 • Værktøjer til at analysere og imødegå modstand mod de forandringer, der typisk følger med en ny strategi eller politik
 • Redskaber der kan være med til at skabe mere eksekveringskraft og gøre det mere enkelt at eksekvere
 • Værktøjer der kan være med til at sikre, at der skabes ændret adfærd og kommunikeres klart om forventninger, og som samtidig gør det muligt at skabe empowerment
 • Nye metoder til at sikre den rette opfølgning og styringer i forhold til aktiviteter og resultater

Din virksomheds udbytte

 • Input til hvordan I kan eksekvere på organisationens strategi som helhed og skabe konkrete resultater
 • Mere troværdighed omkring ledelsens evne til at kunne eksekvere på det man har sat sig for
 • Styrkede evner til at kunne navigere imellem de hindringer og gribe de muligheder, der opstår og være bedre til at navigere i usikkerhed
 • Metoder til et skarpere fokus på hvordan man sikrer at man kan imødegå den modstand, der kan være mod dele af strategien
 • Værktøjer der kan anvendes til at sikre at det bliver let at ændre adfærd og skabe forandringer der holder
 • Inspiration fra agile metoder til at sikre den rette opfølgning og styringer i forhold til aktiviteter og resultater

Kursusbeskrivelse

Værdien af det strategiske arbejde hænger tæt sammen med organisationens evne til at eksekvere og få strategien ført ud i praksis.

CfLs seneste undersøgelseom eksekvering viser med al tydelighed, at danske virksomheder og organisationer har store udfordringer med eksekvering.

Forklaringerne for manglende eksekvering kan være mange: Uklar strategi, manglende vision og retning, målstyring, forankring, organisatorisk sammenhængs- og handlekraft og helt grundlæggende måske en manglede eksekveringskultur og ledelsesmæssigt fokus.

Så hvordan undgår man disse faldgruber og barrierer i eksekveringen? På dette intensive kursus fokuserer vi på, hvordan man kan anvende målrettede metoder og værktøjer, der kan understøtte, at man kommer fra strategi og politikker til handlinger og resultater.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder med strategieksekvering, eksekvering af komplekse projekter, forandringer eller som står overfor at skulle i gang med sådanne processer.

Du er leder eller intern strategikonsulent, der ønsker inspiration, konkrete værktøjer og sparring indenfor den strategiske eksekveringsevne i deres organisationer.

Du kan komme fra den private- eller offentlige sektor samt NGO, men vigtigst er det, at du er optaget af og har ansvaret for at lukke hullet mellem de mål og den værdiskabelse I gerne vil opnå, og de resultater I konkret leverer.

Kurset afholdes med max. 16 deltagere.

Pris

Prisen for medlemmer er 11.900 kr. ekskl. moms, og prisen for ikke-medlemmer er 13.900 ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Eksekvering af strategi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 4 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Asbjørn Nielsen
30 nov 2023

Supergodt indhold og en god præsentation fra underviser

4/5
Ull Larsen
24 nov 2023

God underviser, god til at holde fokus på emnet. Gdd kursist sammensætning

4/5
Mark Johansen
23 nov 2023

Generelt rigtigt gode modeller metoder og fin facilitering af Henrik. Jeg kunne dog godt savne lidt flere konkrete eksempler fra virkeligheden hvor de konkrete modeller kan i sp...

Vis alt
CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret