Strategi som operationelt redskab

Længde
3 dage
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 marts, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
6.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 marts, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

11 marts, 2025

  • Holdundervisning
  • Kolding

Kursusbeskrivelse

Strategi som operationelt redskab

Strategi som operationelt redskab

Gør strategi til handling og styrk din organisation.

Om kurset

Strategi handler i høj grad om at træffe en række reflekterede valg i forhold til en fremtid, som i større eller mindre grad er ukendt. Spørgsmålet er samtidig, hvad der afgør, om vi er i stand til efterfølgende at eksekvere strategien? 

På kurset vil vi arbejde med strategi i tre overordnede faser, som er strategigrundlag og -udvikling, strategiindhold og -struktur, samt strategiimplementering og effekt. Gennem forløbet kigger vi på både klassiske strategiforståelser, og hvordan designtilgangen byder på nye perspektiver. Samtidig tager vi en kritisk diskussion i forhold til om og hvordan, strategiarbejdet, som vi kender det, kan eller ikke kan håndtere de komplekse udfordringer, verden står overfor i relation til bl.a. klima, naturressourcer, fattigdom, sundhed, ligestilling, racisme og ensomhed. Alt sammen problemstillinger, som ikke lader sig løse isoleret og i enkelte handlinger, men må samles i overordnede strategier, både i samfundet og internt i private virksomheder og offentlige organisationer. 

Undervisningen

Undervisningen bygger både på teori og praksis, hvor dialog og diskussioner på kurset refereres og perspektiveres gennem teoretiske oplæg, designmetodiske workshops samt i relation til din egen praksis og erfaring. Mellem undervisningsdagene forventes det, at du arbejder med et eller flere af emnerne, strategiudvikling, strategiimplementering, strategieksekvering eller strategievaluering, eventuelt som prøvehandlinger.

Udbytte

Med ’Strategi som operationelt redskab’ lærer du at bruge strategiske planer som praktiske og håndgribelige værktøjer i dagligdagen og i konkrete projekter.

  • Du får viden om, hvad strategi er som både teoretisk og praktisk redskab i såvel private som offentlige organisationer. 
  • Du lærer at anvende designmetoder til at foretage analyser og kritisk refleksion i forhold til det strategiske grundlag, strategiens indhold og den praktiske implementering.
  • Du opnår kompetencer i forhold til at eksekvere på strategiske målsætninger i samarbejde med resten af din organisation og eksterne aktører. 

Bemærk: Kurset indgår som valgmodul 5 (5 ECTS) pådiplomuddannelseni Strategisk Design og Ledelse, men kan også tages som et selvstændigt kursus uden ECTS.

Målgruppe

Strategi som operationelt redskab’ er både for dig, der udvikler strategier i din organisation, og dig som skal eksekvere og handle på en given strategi. Det væsentlige er at se strategiudviklingen og dens operationelle virkning som en sammenhængende mekanisme, uanset om du er leder, mellemleder eller medarbejder.

Pris

Pris
Uden ECTS: Dkr. 6.000,- ekskl. moms
Med ECTS: Dkr. 8.000,25

Beløbet dækker undervisning, undervisningsmaterialer samt forplejning.

Vi tilbyder rabat på følgende:
• 10 % rabat per person ved 3 tilmeldinger (samme CVR-nummer) samt alumner
• Tilmeld 5, betal for 4 (samme CVR-nummer)

NB: Rabatten gives kun på selve kursusprisen, ikke på prisen for forplejning og materialer.

Mulighed for tilskud: Man kan eventuelt få tilskud på op til 10.000 kr. per år fra Omstillingsfonden (Uddannelses- og Forskningsministeriet).

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Strategi som operationelt redskab
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Designskolen Kolding
Dyrehavevej 116
6000 Kolding

Vores kurser, efteruddannelse og faciliteringsworkshops er for dig, der gerne vil dygtiggøre dig inden for design og designmetoder i bred forstand, og for virksomheder og organisationer, der har behov for at skabe innovation og nyt forretningspotentiale gennem designtænkning og strategiske...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret