Påvirk politik på alle platforme

Altinget, i København
Længde
3 Lektioner
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 Lektioner
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

29 april, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Påvirk politik på alle platforme

På kurset Påvirk politik på alle platforme går vi i dybden og bredden med nutidig lobbyisme og tager det bedste inden for digitale såvel som klassiske påvirkningsmetoder. Du lærer, hvordan du bruger kunstig intelligens til at effektivisere påvirkningsarbejdet og gør AI til din nye kollega, uanset om du er en mindre NGO, større interesseorganisation eller anden politisk aktør, der vil sætte dagsordenen i den ny medievirkelighed og bruge ressourcerne effektivt.

Det er et intenst forløb, der fylder værktøjskassen op på både strategisk og lavpraktisk niveau. Vi arbejder på tværs af alle platforme. Ikke blot med de grundlæggende klassiske greb, men også og især med de nyeste redskaber inden for digital interessevaretagelse med udgangspunkt i jeres mærkesager, talspersoner, udfordringer og position i interessentlandskabet.

Dit udbytte

  • Efter kurset har du fået nutidige redskaber fra den digitale og analoge værktøjskasse, herunder hvordan AI kan integreres i interessevaretagelsen.
  • Efter kurset har du lært at tilrettelægge en tværmediel og tværfaglig kampagneindsats med respekt for jeres ressourcer, ambitioner og muligheder.
  • Efter kurset kan du formulere og iværksætte en bredspektret påvirknings-og positioneringsstrategi, der skaber opmærksomhed på Christiansborg.

Kursusledere

Peter Mose - Kommunikationsrådgiver, Hegelund & Mose

Peter Mose er partner i kommunikationsbureauet HEGELUND & MOSE. Han har rådgivet mere end 200 organisationer, virksomheder og offentlige myndigheder – med en tung værktøjskasse inden for politisk kommunikation og interessevaretagelse. Peter har foruden sin lange rådgiverkarriere skrevet en række bøger sammen med Susanne Hegelund. Blandt andet den anmelderroste magttrilogi, Håndbog for Statsministre, Javel, hr. minister og Lobbyistens Lommebog. Samt værktøjsbogen Flyt Magten.

Benjamin Rud Elberth - Digital direktør, Operate

Benjamin Rud Elberth er digital direktør hos forandringsbureauet Operate. Han har mange års erfaring med rådgivning af både offentlige og private organisationer og er blandt de førende herhjemme inden for digitale metoder. Sammen med Peter Mose har han skrevet redskabsbogen Påvirk politik på alle platforme. Benjamin har inden forfattermakkerskabet med Peter skrevet bøgerne Digital Interessevaretagelse, Fra modtager til medtager og Valgkamp for politikere.

Målgruppe

Kurset er for dig, der typisk sidder i en politisk stab, en kommunikationsafdeling eller et ledelsessekretariat, og vil opdateres på de nyeste tværfaglige, tværmedielle og ledelsesmæssige metoder til at skabe politisk gennemslagskraft. 

Pris

Prisen er 19.995 ex moms for tre hele kursusdage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Påvirk politik på alle platforme
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret