Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse - DOFA

UCN act2learn
7 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg
0 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Projektledelse i det offentlige

Projektledelse - DOFA

Som medarbejder i en offentlig virksomhed vil man uden tvivl blive en del af løbende forandrings- og udviklingsprojekter, hvilket stiller krav til, at man som medarbejder har kendskab til projektarbejde og projektledelse.

Indhold og udbytte af onlineforløbet Projektledelse i det offentlige 

Forløbet gør dig i stand til at planlægge og gennemføre udviklingsprojekter, og du vil få en grundig indføring i begreber og redskaber til projektledelse, herunder:

  • Projekters indhold, type og forløb
  • Planlægning af projekter
  • Projektorganisering
  • Interessenthåndtering og kommunikation
  • Konflikthåndtering
  • Projektledelse og projektstyring

Du vil gennem modulet opnå en grundlæggende forståelse for projektarbejdet, og du vil blive klædt på til at deltage aktivt i en projektgruppe, vurdere kravene til et givent projekt og bidrage med løsningsforslag- og metoder i projektarbejdet.

Tilrettelæggelse

Forløbet er tilrettelagt som et onlineforløb, hvilket betyder at du som deltager vil få adgang til UCNs LMS system Canvas, hvor du vil modtage undervisning. Undervisningen vil primært forgå gennem film jeres underviser laver sammenholdt med forskellige opgaver der skal løses individuelt og i jeres læringgruppe. Endvidere vil der være et antal online konferencer med jeres underviser. Vejledning og eksamen vil foregå online.

Målgruppe

Forløbet er for dig, der arbejder med projekter i dag – det kan være som projektdeltager, projektkoordinator eller som projektleder, men det er også for dig, som ønsker at arbejde med projekter eller bare gerne vil klædes bedre på til at arbejde mere projektorienteret i dit daglige arbejde.

Pris

kr. 9.000,00 ekskl. moms

Tilkøb af eksamen kr. 2.300,00

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse - DOFA

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: