Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coaching og konflikthåndtering (dag)

UCN act2learn
8 dage
Dansk
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg
0 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Coaching og konflikthåndtering - lær at håndtere og løse konflikter på din arbejdsplads

Vil du gerne være bedre til at løse de daglige konflikter, som kan opstå på arbejdspladsen? Tag dette akademimodul i Coaching og konflikthåndtering og få værktøjer og metoder til, hvordan du bedst muligt håndterer en konfliktsituation. 

Du udvikler din ledelseskompetence med særligt fokus på din rolle i forbindelse med coaching som konflikthåndteringsproces. Udgangspunktet for modulet er kommunikationsteoretisk, fordi kommunikation er grundlaget for konflikthåndtering.

Dit udbytte med akademimodulet Coaching og konflikthåndtering

På dette modul får du kompetencer til at håndtere og løse konflikter på individ-, afdelings- og teamniveau. Du lærer at anvende coaching til komplekse konflikthåndterings-situationer i din organisation og derved skabe højere performance. Du får blandt andet også indsigt i mindsettet og de kompetencer, der knytter sig til coaching.

I modulet Coaching og konflikthåndtering kvalificerer du dig inden for:

  • Konflikthåndtering i coaching
  • Konflikter på individ-, afdelings- og teamniveau
  • Kommunikation

Modulets indhold

På modulet Coaching og konflikthåndtering arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at kunne løse de konflikter, der kan opstå på arbejdspladsen. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en anden grundlæggende uddannelse. Herudover skal du have to års relevant erhvervserfaring.

Pris

Prisen for dette akademimodul er 15.700 kroner.

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching og konflikthåndtering (dag)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.