Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademimodul i forandringsledelse - Online

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
6 uger
Deltid
Akademiuddannelser
Online
19.670 DKK ekskl. moms

Akademimodul i forandringsledelse - Online

Forandringsledelse - Online

Ved du, hvad der skal til for at motivere dine medarbejdere i en forandringsproces? På Forandringsledelse lærer du om udfordringerne og reaktionsmønstre samt, hvordan du som leder skal lytte og guide dine medarbejdere til en succesfuld og motiveret forandringsproces.

Dette kursus udbydes online.


Dit udbytte af modulet i forandringsledelse

Som leder får du en større forståelse for, hvad der ligger i en forandringsproces. Du bliver derfor bedre i stand til at italesætte den ramme for forandringerne, som gør dine medarbejdere i stand til at navigere i processen med forhåbentlig øget overblik og motivation som følge.

Som medarbejder lærer du om dine egne udfordringer i forandringsprocesser, og du får værktøjerne til at forudsige, forbedre og udvikle dine reaktionsmønstre.


Fagets indhold

På modulet arbejder du med dine egen rolle og praksis i forandringsprocesser. Du bliver introduceret til teori, bl.a. Kotters 8-trins forandringsmodel og Kousholts forandringshjul, og du lærer at relaterer teorierne og anvende dem i din egen praksis.

Du lærer også om:

  • kommunikation i forandringsprocesser
  • forskellen på lytning og aktiv lytning, herunder vigtigheden af, at du involverer dine medarbejdere i hele forandringsprocessen
  • forskellige reaktionsmønstre på forandringer, og hvordan du kan imødekomme dem.

Målgruppe

Modulet i forandringsledelse kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i ledelse eller som et enkeltfag. Forandringsledelse er et valgfrit modul på uddannelsen.

Modulet er særligt målrettet dig, der er mellemleder, topleder eller medarbejder, og som har behov for nye redskaber, når du skal forholde dig til forandring og forandringsprocesser.

Pris

Prisen for modulet i forandringsledelse er 19.670 kroner.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Seebladsgade 1


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademimodul i forandringsledelse - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.