Kursus
Ingen anmeldelser

Produktionsleder

Længde
1,5 år
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
1,5 år
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Odense
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Produktionsleder

Fra "passiv" driftseksekvering til "aktiv" driftsstyring. Et uddannelsesforløb til dig, som ønsker fornyede og flere kompetencer inden for driftsstyring og flowoptimering i industriel produktion.

Kursusbeskrivelse

Med dette uddannelsesforløb til produktionsansvarlige får du muligheden for at deltage i et forløb, der er skræddersyet og rettet mod virksomheder inden for produktion.

Som produktionsleder har du en nøglefunktion i produktionen, og du bidrager til en smidig produktion med høj effektivitet og kvalitet. På uddannelsesforløbet vil du arbejde med teori og praksis inden for forskellige områder, så du har de bedste redskaber til at varetage din virksomheds produktion. Dette vil blandt andet være daglig driftsstyring, optimering, ledelse og kommunikation samt håndtering af sikkerhedsforhold i produktionen.

Ydermere vil du få redskaber til konflikthåndtering samt planlægning og koordinering af ressourcer. 

Opbygning

Uddannelsesforløbet er opbygget af fem forskellige fagmoduler, som har hvert deres fokus. Forløbet er præget af en meget praktisk tilgang til fagmodulerne og deres indhold. Fagmodulerne er listet nedenfor:

  • Studieteknik
  • Kommunikation i praksis
  • Produktionsoptimering
  • Kvalitetsstyring i praksis
  • Værdikæden i praksis

Udbytte

Dette er ikke en fuld uddannelse, men et supplerende uddannelsesforløb, som er til for at give dig fornyede kompetencer til kvalitetsoptimering af produktionen. Med forløbet får du en forståelse for processerne og det at sikre det gode arbejdsmiljø, produktionsoptimering samt kompetencer til at kunne øge produktionens effektivitet.

Grundet forløbets opbygning har du muligheden for at tilvælge yderligere fag, så du opnår en fuld akademiuddannelse. Dette forløb vægter 35 ECTS-point i alt. Du, som studerende, har derfor mulighed for at vælge at læse Projektledelse på 10 ECTS-point samt enten Organisering eller Anvendt økonomi, som hver vægter 5 ECTS-point, samt afslutningsvis aflevere et afgangsprojekt og derved opnå en fuld akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion.

Målgruppe

Uddannelsesforløbet er henvendt til dig, som til daglig arbejder med styring og optimering af en produktion eller er produktionsleder i en virksomhed. Hertil er det til dig, som ønsker, at kunne udvise en fast handlekraft og træffe selvstændige beslutninger, når det kommer til produktionsledelse 

Forløbet er sammensat for at give dig kompetencer, som skal hjælpe dig i en hverdag som produktionsleder.

Eksamen og diplom

Fagmodulernes undervisningstimer er planlagt til 29 dage i alt, hvor der derudover vil være eksamen til hvert af fagmodulerne.

Pris

Prisen for kurset til Produktionsleder er 32.600 kroner.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Produktionsleder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret