Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Getting Results through Personal Power

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2022 - Online
1.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Med denne kursuspakke får du redskaberne til at skabe bedre resultater gennem personlig gennemslagskraft. Du får værktøjer til at forbedre dine egne personlige kompetencer, men du får også redskaberne til at kunne påvirke andre i din retning, så I sammen kan fokusere på resultatet. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Skab resultater, hurtigere!

Mange kan nikke genkendende til, at der kan være mennesker der har nej-hatten på i løbet af et projekt. Med denne kursuspakke lærer du at forstå, og påvirke den negative attitude, så I kan arbejde mere målrettet mod resultatet.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil styrke din personlige gennemslagskraft i din professionelle rolle.

Udbytte

  • Lær at opbygge personlig gennemslagskraft gennem bl.a. troværdighed og pålidelighed
  • Få værktøjerne til at styrke din generelle personlige gennemslagskraft gennem forskellige tilgange
  • Lær, hvordan du kan påvirke andre uden at bruge direkte autoritet
  • Bliv i stand til at påvirke andre gennem bl.a. sprog, reciproksitet og overtalelse.

Indhold:

Personal Power and Credibility
  • Personlig gennemslagskraft kan blandt andet komme til udtryk gennem troværdighed og pålidelighed. Lær at forstå hvordan med dette kursus.
Building Personal Power through Influence
  • For at opnå dine ønskede resultater kan det være nødvendigt at påvirke andre til at hoppe med på din idé. Lær at påvirke andre gennem bl.a. sprog, reciproksitet og overtalelse.
Influence Others with Political Savvy
  • Udforsk hvordan du kan bruge politisk kyndighed til at påvirke andre uden at bruge direkte autoritet.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 3 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Pris

1499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.