Kursus
Ingen anmeldelser

Bliv Psykologisk Pædagogisk Supervisor

Dansk NLP Institut, i København
Længde
12 dage
Pris
18.700 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 august, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
12 dage
Pris
18.700 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 august, 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Startdato

1 tilgængelig startdato

28 august, 2023

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Supervisor

Tag en Supervisor uddannelse

Mennesker, der arbejder med mennesker bliver udsat for psykisk belastning hver eneste dag. Som professionel supervisor har du både faglig viden inden for et bestemt fagområde og kompetencer, der gør dig i stand til at aflaste og modvirke belastningen på arbejdspladsen.

Dit udbytte med uddannelsen

En supervisor tilbyder et rum til refleksion, hvor supervisand leverer indhold fra det der sker i dagligdagen i det fagområde som supervisanden befinder sig i. Eksempelvis inden for coaching, psykoterapi, ledelse, undervisning, borgerservice m.m. Samtidig gør uddannelsen som supervisor dig i stand til at understøtte de forskellige lærings- og udviklingsprocesser, der finder sted på arbejdspladsen både på individ- og gruppe niveau.

Som supervisor arbejder du med et menneske eller en gruppe mennesker i virksomheden – det kan være et team af mennesker eller endda en hel afdeling. En supervisor har typisk mere kendskab og erfaring indenfor det område, der arbejdes med i gruppen, og kan derfor dele ud af sin viden og erfaring. Opgaven for supervisoren er derfor at igangsætte og guide supervisanden mod fælles mål, gennem refleksive tanker og læringsprocesser.

Uddannelsens indhold

Supervisor rollen går ud på at anvende solid psykologisk baggrundsviden og konkrete værktøjer inden for supervision. Formålet er at formidle sin faglighed til mennesker i en læringsproces på en optimeret måde. På samme måde skal en supervisor også være i stand til at hjælpe andre med at håndtere påvirkninger, når de hver eneste dag på deres arbejdsplads skal forholde sig til andre menneskers adfærd, psykiske smerte og eksistentielle udfordringer.

En supervisor arbejder inden for det pædagogiske, det psykologiske, det socialfaglige eller det sundhedsfaglige område – mennesker, der arbejder med mennesker. I deres daglige virke anvender de effektfulde kommunikationsværktøjer til at lede gruppe- og udviklingsprocesser og gennemfører dermed supervision på et professionelt grundlag.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med mennesker. 

Video

Pris

Uddannelsen koster 18.700 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv Psykologisk Pædagogisk Supervisor
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Dansk NLP Institut
Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret