Hvordan styrker vi den psykologiske tryghed på arbejdspladsen?

IMPAQ, i Odense
Længde
1 dag
Pris
3.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
18 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
1 dag
Pris
3.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
18 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

18 april, 2024

  • Holdundervisning
  • Odense
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Psykologisk tryghed

Et afgørende fundament for en organisation i sund udvikling er tilstedeværelsen af det, vi kalder høj psykologisk tryghed eller høj psykologisk sikkerhed. Alligevel ser vi alt for ofte, at ledere af forskellige årsager ikke formår at arbejde hensigtsmæssigt med styrkelsen af den psykologiske tryghed. På dette kursus dykker vi ned i begrebet, dets betydning for arbejdspladsen, samt hvordan vi kan arbejde med det.

Gang på gang har forskningen vist, at vi på arbejdspladser med lav psykologisk tryghed ser lav innovationsgrad, dårligere konkurrenceevne, mindre jobtilfredshed, flere opsigelser og lignende slående resultater. Ser vi omvendt på organisationer præget af høj psykologisk tryghed, ser vi stor udvikling, innovation og konkurrenceevne på organisatorisk plan, mens vi på det menneskelige plan ser højere jobtilfredshed, større personlig udvikling, færre opsigelser og sygedage. Ligeledes styrkes teamsamarbejdet og relationerne, kommunikationen forbedres og på bundlinjen ser vi også bedre økonomiske resultater for virksomheden.

Indhold og formål
I dette kursus tager vi en grundig introduktion til, hvad det vil sige at have psykologisk tryghed på arbejdspladsen, og hvorfor det som leder kan være så svært at arbejde med. Vi dykker ned i relevant viden om emnet, samt hvad du som leder eller lederteam med fordel kan arbejde med i målet om at øge den psykologiske tryghed i din afdeling.

Formålet med kurset er således at styrke den enkelte deltagers evne til at se, hvor og hvordan de kan arbejde hensigtsmæssigt med at øge den psykologiske tryghed i deres organisation baseret på et metodisk og teoretisk grundlag.

Ved efterspørgsel kan der laves en opfølgende workshopdag, hvor vi vil arbejde mere konkret med, hvordan den enkelte deltager kan benytte deres nye viden i praksis og dermed styrke den psykologiske tryghed på deres egen arbejdsplads. Workshoppen vil således være med til at bygge bro mellem viden og praksis og dermed sikre, at den enkelte får mest mulig ud af kurset i sin helhed.

Generelt

Dage: Én hel kursusdag (med mulighed for en opfølgende workshop dag)
Pris pr. deltager: 3.500 kr.
Pladser: 20 (minimumantallet for gennemførelse er otte deltagere)
Lokation: Kurset udbydes både i København og Odense.
Kursusdato: D. 22. februar i København og d. 23. februar i Odense.
Underviser på kurset: Underviseren på kurset er erhvervspsykolog i IMPAQ. Der vil være enten én eller to undervisere, alt afhængigt af antallet af deltagere.

Undervisere

Erhvervspsykolog Emilie Hyldgaard

Emilie Hyldgaard er uddannet erhvervspsykolog og har været i IMPAQ siden 2020. Til dagligt arbejder Emilie med coaching af ledere og lederteams og er en dygtig facilitator, underviser og oplægsholder. Emilie arbejder desuden med en lang række af forskellige erhvervspsykologiske indsatser, herunder særligt implementeringen af psykologisk tryghed og lignende trivselsfremmende indsatser på alle organisatoriske niveauer.

Erhvervspsykolog Mikkel Kjersgaard Rasmussen

Mikkel Kjersgaard Rasmussen er uddannet psykolog med over ti års erfaring som selvstændig psykolog, supervisor og konsulent. Mikkel arbejder med flere forskellige organisationsudviklingsopgaver som kulturforandring, lederudvikling, implementering af psykologisk tryghed, og så er han særlig erfaren inden for arbejdet med mægling, konflikthåndtering og relationer.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt med relationer og ledelse i organisationer og i arbejdsfællesskaber. Det kan være, at du er nuværende eller kommende leder, arbejder inden for HR, er tillidsvalgt eller måske ønsker kendskab til teori og værktøjer omkring det at øge psykologisk tryghed.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Hvordan styrker vi den psykologiske tryghed på arbejdspladsen?
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
IMPAQ
Cortex Park 26
5230 Odense

IMPAQ - Styrk dit lederskab med hjælp fra vores erhvervspsykologer og ledelseskonsulenter

I IMPAQ tror vi på at organisationers evne til at lykkes afhænger af modigt samarbejde, modige teams og modige individer præget af åbenhed og selvværd. Vi brænder for vores arbejde og for at hjælpe dig til at blive en sårbar...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret