IMPAQ

i Fyn (+ 4 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

IMPAQ

IMPAQ - Styrk dit lederskab med hjælp fra vores erhvervspsykologer og ledelseskonsulenter

I IMPAQ tror vi på at organisationers evne til at lykkes afhænger af modigt samarbejde, modige teams og modige individer præget af åbenhed og selvværd. Vi brænder for vores arbejde og for at hjælpe dig til at blive en sårbar og modig leder, der skaber psykologisk tryghed og sikkerhed for sine kollegaer og medarbejdere.

IMPAQ vision og mission formuleret grafisk

Vi er et erhvervspsykologisk konsulenthus på Fyn bestående af en række erhvervspsykologer og ledelseskonsulenter, som alle arbejder med at styrke, udvikle og kvalificere både offentlige og private organisationer, ledere og lederteams.

Vi har tilsammen rigtig mange års erfaring med udvikling af organisationer og menneskene deri, og vi har derfor indgående kendskab til de udfordringer, der møder både ledere, medarbejdere og arbejdspladserne i dag.

Bøger skrevet af IMPAQ

Vi arbejder med en bred vifte af opgaver, herunder rekruttering, medarbejderudvikling, teamsammensætning, strategiudvikling, visionsarbejde, ledelsesgrundlag og meget mere. Vi har særligt specialiseret os inden for lederudvikling, lederteams og større kulturudviklingsforløb. Ønsker du at udvikle og styrke dig selv, dit team eller din arbejdsplads, står vi altid klar til at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dig og din arbejdsplads med netop jeres udfordring.

Billede af ejerne Camille, Morten og Thomas

Vores tilgang

Vi arbejder evidensbaseret og baserer således vores arbejde på den bedst tilgængelige viden, vores egen ekspertise og kundens unikke forhold og ønsker. Vi er dybt optagede af, at vores arbejde skal skabe effekt – også på den lange bane, og dette præger vores arbejdsmetoder.

I IMPAQ har vi en mission om at understøtte udviklingen af sunde og bæredygtige arbejdsfællesskaber, hvor mennesker oplever at kunne trives og udvikle sig. Det betyder også, at vi internt i IMPAQ hele tiden arbejder med at skabe en stærk intern læringskultur, da vi ser dette som fundamentet for at kunne yde vores allerbedste overfor vores kunder.

Mennesker først
Vores stærke rødder i psykologien betyder, at vi ser arbejdspladser som komplekse sociale systemer, der er i konstant bevægelse – og denne bevægelse drives (eller stoppes) af menneskene heri. Vi tror derfor på, at mennesker er den primære drivkraft i organisationers succes, læring og udvikling, og det er her, at ledelse spiller en helt essentiel rolle. Derfor ved vi, at vi skal starte med ledelse og mennesker, når vi ønsker at skabe vedvarende forandringer og resultater på den lange bane.

Logo med teksten: Sammen finder vi den bedste løsning til dig


Vis alle uddannelser afholdt hos IMPAQ

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med IMPAQ
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

IMPAQ

Cortex Park 26
5230 Odense

Telefon: 61 30 82 82
Mobil 26 70 03 43


Udtalelser

Leder, SDU

MNH har været en god sparringspartner, der er evner at faciltere og drive ens egen-udvikling

Anders Trillingsgaard

Morten is always an inspiration to work with.

Charlotte Østergaard Houlberg

Jeg har dyb respekt for den professionalisme som Thomas og Morten har understøttet vores arbejde – en professionalisme der udspringer af en kombination af en meget stor og opdateret teoretisk viden og en evne til at gennemføre processer i det praktiske ledelsesrum.

Henrik Vestergaard Stokholm

Ledelsesteamet på Nyborg Gymnasium har brugt rigtig mange gode, sjove, hårde og øjenåbnende timer sammen Morten Novrup Henriksen.

Jakob Ejersbo fra Syddansk Universitet

Jeg kan klart anbefale Morten.

Flemming Zachariasen, Direktør ved U/NORD

Morten har fra første færd været en perfekt kombination af stærk erhvervspsykologisk faglighed og et behageligt menneske, som i sig selv har skabt mangen en læringssituation for såvel mig som mit team.

Afdelingsleder, OUH

Jeg har oplevet Morten som en struktureret, konstruktiv og tillidsskabende coach

Billeshave efterskole

Har hyret Lundby og Novrup til at lede et udviklingsseminar omhandlende kommunikation og samarbejde for en organisationen bestående af 23 medarbejdere

Mia Hartmann

Få formår at kombinere et yderst alvorligt og professionelt stykke arbejde med varme og smil. Det kan Morten.

Allan Kjær Hansen, Ressourcedirektør UCL

Metoden er ny for os og derfor en stor tak for arbejdet med at sætte den nye retning.

Topchef i statslig institution efter endt lederuddannelse

For der skal ikke herske tvivl om, at jeg både før og ikke mindst UNDER kurset var igennem en personlig rejse, som her efter eksamen dagligt afspejler sig i mit virke – både privat og professionelt. 

Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik

Jeg har samarbejdet med Thomas i mit arbejde, der består i at arrangere kurser for de danske kiropraktorer.

Anders Jepsen – mellemleder og kursuskoordinator, SIE

Jeg har arbejdet sammen med Thomas i forbindelse med foskellige lederseminarer i efterskole-regi, og det har været en kæmpe succes; evalueringerne har været enormt gode.

Herdis Rude Nielsen

Jeg har villet det hele, og det kan man ikke; man er nødt til at prioritere.

Sponsoreret