Netværk for nye ledere - Vil du gerne stå stærkere som ny leder?

IMPAQ, Landsdækkende
Længde
1 år
Pris
11.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
maj 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
1 år
Pris
11.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
maj 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

maj 2024

  • Holdundervisning
  • Danmark
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Find dit nye ledelsesnetværk

Er du ny leder med et ønske og en motivation om at stå stærkere, blive klogere på det personlige lederskab og reflektere over lederens dilemmaer sammen med andre dygtige og nye ledere?

Med dette ledelsesnetværk får du både professionel konsultation af en uddannet erhvervspsykolog og et tæt netværk med andre nye ledere.

Formål
Ved overgangen fra medarbejder til leder, nogle gange endda fra kollega til chef, opstår en lang række forandringer i opgaver, roller, relationer og forventninger – fra andre og fra dig selv. Formålet med dette netværk er at ruste dig til denne rejse gennem et kontinuerligt og målrettet forløb, der understøtter en samlet gruppes mulighed for at bevæge sig ind i lederrollen i et fællesskab på tværs af organisationer.
Der er her mulighed for at mødes med andre, der står i et skift i deres karriere, der ligner dit, og samtidig er der mulighed for at inspireres af andre ledere og organisationer.

Erhvervspsykologen står for at facilitere et læringsorienteret og trygt arbejdsrum for gruppen og for at tilrettelægge dagene ud fra de temaer, der både retter sig mod rollen som ny leder og ud fra et sigte mod, at der kan arbejdes med de konkrete udfordringer og dilemmaer, som deltagerne konkret står i. Der vil derfor både være et udbytte i, at den nye leder står stærkere i form af ideer, indsigter og perspektiver til at tackle arbejdet i hverdagen, samt et udbytte i udviklingen af det personlige lederskab for den enkelte nye leder.

Forløb
Gruppen vil være en fast gruppe gennem et år og vil mødes ca. hver syvende uge, hvor sessioner vil bestå af både oplæg, sparring og facilitering af erfaringsudveksling og videndeling i gruppen.

Som afsæt for forløbet mødes erhvervspsykologen med den enkelte deltager til en indledende coaching/samtale af 1,5 time, hvor der tales om lederens udviklingsmål for forløbet. Udviklingsmålet tager afsæt i lederens daglige praksis, og lederne forventes at arbejde med deres individuelle udviklingsmål imellem mødegangene.

Selve netværksforløbes igangsættes herefter med en kick-off dag i IMPAQs lokaler, hvorefter netværket mødes seks gange á tre timer hen over et lille kalenderår. Lokationen for de efterfølgende gange kan variere alt efter deltagernes ønsker, muligheder og lyst til at lægge lokation til netværkets møde.

Indhold/form
Netværksmøderne tager udgangspunkt i ledernes individuelle udviklingsmål, samt i temaer over det personlige lederskab.

Formen på netværksmøderne vil særligt bestå af oplæg, øvelser og feedback gennem reflekterende teams på egne udviklingsmål i relation til temaet og ledernes konkrete praksis.

Generelt

Pladser: Otte deltagere (minimumantallet for gennemførelse er seks deltagere)
Dage:
Én indledende samtale af 1,5 time, én hel kick-off dag og herefter seks sessioner á tre timer ca. hver syvende uge.
Pris:
11.500 kr. for hele forløbet
Lokation:
Vi har netværksgrupper både i Odense eller København
Kursusstart:
Opstart februar/marts 2024
Erhvervspsykologen på netværket: Netværket faciliteres af en af IMPAQs uddannede erhvervspsykologer. Netværket i København faciliteres af Emilie Hyldgaard, og netværket i Odense faciliteres af Mikkel Kjersgaard Rasmussen.

Undervisere

Erhvervspsykolog Emilie Hyldgaard

Emilie Hyldgaard er uddannet erhvervspsykolog og har været i IMPAQ siden 2020. Til dagligt arbejder Emilie med coaching af ledere og lederteams og er en dygtig facilitator, underviser og oplægsholder. Emilie arbejder desuden med en lang række af forskellige erhvervspsykologiske indsatser, herunder særligt implementeringen af psykologisk tryghed, feedbackkultur og indre bæredygtighed i ledelse.

Erhvervspsykolog Mikkel Kjersgaard Rasmussen

Mikkel Kjersgaard Rasmussen er uddannet psykolog med over ti års erfaring som selvstændig psykolog, supervisor og konsulent. Mikkel arbejder med flere forskellige organisationsudviklingsopgaver som kulturforandring, lederudvikling, implementering af psykologisk tryghed, og så er han særlig erfaren inden for arbejdet med mægling, konflikthåndtering og relationer.

Målgruppe

Dig, der er ny leder eller kommende ny leder i en privat eller offentlig virksomhed, og som får et læringsudbytte af at reflektere og vidensdele med andre, samt har modet til at arbejde med udfordringer, dilemmaer og dig selv som ny leder.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Netværk for nye ledere - Vil du gerne stå stærkere som ny leder?
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
IMPAQ
Cortex Park 26
5230 Odense

IMPAQ - Styrk dit lederskab med hjælp fra vores erhvervspsykologer og ledelseskonsulenter

I IMPAQ tror vi på at organisationers evne til at lykkes afhænger af modigt samarbejde, modige teams og modige individer præget af åbenhed og selvværd. Vi brænder for vores arbejde og for at hjælpe dig til at blive en sårbar...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret