Konflikter på arbejdspladsen – hvad gør du som leder?

IMPAQ, i København
Længde
2 dage
Pris
4.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
23 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 dage
Pris
4.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
23 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

23 april, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Hvad gør du som leder?

- Hvordan håndterer du konflikter mellem medarbejdere?

- Hvordan agerer du, når du selv er part i en konflikt i jeres organisation?

- Hvad gør du, når der er konflikter, stærke følelser og uenigheder til stede? Undgår du konflikter eller kender du til at blive del af dem på måder, der ikke er hjælpsomme?

Det er nogle af de ting, du får mulighed for at arbejde med i vores nye kursus med fokus på lederen som konfliktmægler.

Indhold og formål
Konflikter er alle steder og på alle arbejdspladser i forskellige former. Og alligevel kan de være en stor faglig og personlig udfordring for mange ledere og give anledning til benspænd for både det gode arbejdsmiljø og for organisationens værdiskabelse.

Formålet med kurset er at styrke din evne som leder til at håndtere konflikter i din organisation. Dit udbytte er et udvidet ledelsesrum til at forstå, navigere og håndtere konflikter på et stærkt metodisk og teoretisk grundlag. Du vil lære at stå stærkere i forhold til at adressere, håndtere og løse konflikter.

Du vil lære om både konflikter, mæglerrollen for dig som leder ud fra både teori og øvelse af praktiske metoder til konflikthåndtering i organisationer og mægling mellem kolleger. Der vil derfor også være øvelser til at øge din egen bevidsthed og evne til at stå fast i din rolle som leder, når der er konflikter.

Kurset vil desuden komme ind på konflikters rolle i arbejdsfællesskabers kultur og deres rolle og effekter på både et organisatorisk, relationelt og psykologisk plan.

Generelt

Dage: To kursusdage
Pris pr. deltager:
4.500 kr.
Pladser:
16 (minimumantallet for gennemførelse er otte deltagere)
Lokation:
Kurset udbydes både i Odense og København
Kursusdato:
D. 20.-21. marts i Odense og d. 10.-11. april i København.
Underviser på kurset: Underviseren på kurset er erhvervspsykolog i IMPAQ. Der vil være enten én eller to undervisere, alt afhængigt af antallet af deltagere.

Undervisere

Erhvervspsykolog Emilie Hyldgaard

Emilie Hyldgaard er uddannet erhvervspsykolog og har været i IMPAQ siden 2020. Til dagligt arbejder Emilie med coaching af ledere og lederteams og er en dygtig facilitator, underviser og oplægsholder. Emilie arbejder desuden med en lang række af forskellige erhvervspsykologiske indsatser, herunder særligt implementeringen af psykologisk tryghed og lignende trivselsfremmende indsatser på alle organisatoriske niveauer.

Erhvervspsykolog Mikkel Kjersgaard Rasmussen

Mikkel Kjersgaard Rasmussen er uddannet psykolog med over ti års erfaring som selvstændig psykolog, supervisor og konsulent. Mikkel arbejder med flere forskellige organisationsudviklingsopgaver som kulturforandring, lederudvikling, implementering af psykologisk tryghed, og så er han særlig erfaren inden for arbejdet med mægling, konflikthåndtering og relationer.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der skal arbejde professionelt med relationer og ledelse i organisationer og i arbejdsfællesskaber. Det kan være, at du er nuværende eller kommende leder, arbejder indenfor HR, er tillidsvalgt eller måske ønsker kendskab til teori og værktøjer omkring konflikter og mægling.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Konflikter på arbejdspladsen – hvad gør du som leder?
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
IMPAQ
Cortex Park 26
5230 Odense

IMPAQ - Styrk dit lederskab med hjælp fra vores erhvervspsykologer og ledelseskonsulenter

I IMPAQ tror vi på at organisationers evne til at lykkes afhænger af modigt samarbejde, modige teams og modige individer præget af åbenhed og selvværd. Vi brænder for vores arbejde og for at hjælpe dig til at blive en sårbar...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret