Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ITIL® 4 Foundation

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
09-06-2022  
9.499 DKK
03-10-2022  
9.499 DKK
Online
09-06-2022  
9.499 DKK
26-09-2022  
9.499 DKK
Taastrup
20-06-2022  
9.499 DKK
11-08-2022  
9.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær om ITIL® 4 og få en forståelse for ITIL® 4’s service management framework og koncepter. Du introduceres til styringen af moderne IT-understøttede services og der er særlig vægt på struktur, grundlæggende koncepter og terminologi. Kurset varer 2 dage, og du får eksamensvoucher, så du kan tage den tilhørende certificering online, når du vil.

ITIL® hjælper organisationer og personer til at optimere værdien af IT- og digitale services. ITIL® giver tydelige retningslinjer til serviceleverandører, der ønsker at understøtte kundernes og brugerenes digitale behov.
ITIL® er både et fælles sprog for IT-professionelle – og et internationalt anerkendt rammeværk for at levere gode digitalt understøttede services. ITIL® er samtidig en omfattende og veldokumenteret praktisk guide med beskrivelser af stort set alle typer af opgaver, som en serviceleverandør står overfor.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med ledelse og styring af it-services.
Kurset er blandt andet relevant for:

 • Alle IT-professionelle, der indgår i IT-organisationens serviceprocesser
 • IT-ledere
 • Procesejere og -managere
 • Projektledere
 • Enterprisearkitekter
 • Service- og kundeansvarlige
 • Service management konsulenter

Der er ingen formelle adgangskrav til kurset, men det er en god idé at have en generel forståelse for hverdagen i en IT-organisation. Derudover er det en forudsætning, at du har mulighed for at koncentrere dig om kurset og afsætte tid til hjemmearbejde, da det af mange opleves intensivt.

Jakob var rigtig god. Meget velforberedt, og han havde rigtig meget at byde på - udover kursusmaterialet.Michael Housted Kortsen, Energinet.

Indhold

ITIL® 4 giver et praktisk og fleksibelt grundlag for organisationens digitale transformation. ITIL® 4 bidrager med en operationel og end-to-end digital model til levering og drift af produkter og IT services. ITIL® 4 gør det muligt for IT-afdelingen at spille en større og mere afgørende rolle i forbindelse med forretningsstrategien. Derudover giver ITIL® 4 også et overordnet end-to-end perspektiv, der integrerer både DevOps, Lean IT og agil udvikling.

Kurset gennemgår de grundlæggende elementer i ITIL® med udgangspunkt i livscyklussen for en service. Og da ITIL® er en meget omfangsrig Best Practice, vil kurset vil først og fremmest give dig et overblik over det omfattende stofområde.

Du kommer igennem følgende emner:

 • Service Management som fagområde
 • ITIL baggrund, tankegang, nøglebegreber, terminologi
 • De fire dimensioner af Service Management
 • ITIL Guiding Principles
 • ITIL Service Value System og Service Value Chain
 • Activities i Service Value Chain
 • Udvalgte Practises, hvoraf syv gennemgås mere detaljeret

Kursusmateriale

Kursusmateriale og eksamen er på engelsk.

Certificering

 • Du modtager en eksamensvoucher, som du kan benytte til at tage din certificering online. Du kan tage den dagen efter eller, når du synes, du er klar.
 • Eksamen er det, der kaldes PeopleCert online Proctoring og betyder, at den kan tages, når og hvor det måtte passe dig fra din egen pc.

  Du kan læse mere om eksamensformen her: https://www.peoplecert.org/ways-to-get-certified/PeopleCert-Online-Proctoring

Praktisk om certificeringen

 • Antal spørgsmål: 40
 • Tid: 75 minutter
 • Format: multiple-choice

Du skal besvare mindst 26 spørgsmål rigtigt (65%) for at bestå certificeringen.

Ved beståelse får du udstedt et certifikat i ITIL Foundation Certificate in IT Service Management.

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af Axelos er ansvarlig for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Video

Pris

9499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.