Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse - Hvad der virkelig virker

Dansk Indkøbs- og Logistik Forum (DILF)
1 dag
Åben uddannelse
Middelfart
4.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Projektledelse - Hvad der virkelig virker

75% af alle projekter lever ikke op til det, der var forventet. Dette kursus giver dig indsigt i, hvad der virkelig virker inden for projektledelse. Vi vil på kurset fokusere på de 20% af projektteorier, -metoder og -værktøjer, der effektivt kan skabe en reel værdi for dig og din virksomhed.

Verden forandres hurtigt, og vi er nødt til at tilpasse vores strategier og organisationer til nye udfordringer og muligheder. Supply chain projekter er mange gange komplekse og skal ofte eksekveres hurtigt. Effektiv projektledelse bliver derfor mere og mere vigtigt. Samtidigt lever de fleste projekter ikke op til det forventede, og grundene til, at de ikke lykkes, er ofte ens.

Formål/dit udbytte:

Der findes utallige bøger om projektledelse, der beskriver teorier, metoder og værktøjer, men det er kun en lille del af alle disse, der virkelig skaber værdi. Kurset vil forklare, hvilke disse er, og hvorfor netop de skaber så meget værdi. Du vil få en solid forståelse for projekters rolle i organisationer og de mest brugte projektmodeller. Vi vil gennemgå de væsentligste metoder og værktøjer, der vil gøre dig i stand til at levere projekter hurtigere, til bedre kvalitet og under budget. På kurset tager vi udgangspunkt i, hvordan dine supply chain projekter bliver en succes, og hvilken fremgangsmåde der typisk virker for disse typer af projekter, så du vil være klædt på til at håndtere selv de mest komplekse supply chain projekter.

Kursusindhold:

Ved mange supply chain projekters opstart bliver der anvendt en ”Water Fall” tilgang. Man starter ofte med at identificere milepæle (der nedbrydes i aktiviteter), risici og interessenter kortlægges, hvorefter en kommunikationsplan og budget laves. Dog vil det mange gange efterfølgende være en god idé at overgå til en mere agil fremgangsmåde. Du vil på kurset lære, hvordan dette kan gøres. Vi vil bl.a. gennemgå:

  • Årsagerne til at projekter mislykkes og hvad du kan gøre ved det
  • Konteksten for projekter og projektledelse
  • Hvad er et projekt, projektledelse og en god projektleder?
  • Sammenhængen mellem strategi og projekter
  • De mest almindelige projektmodeller og certificeringer
  • Styring af projekter (Governance) og Portfolio Management Office (PMO)
  • Nøgle værktøjer inden for projektledelse
  • Projekt kompasset
  • Projektlederens værktøjskasse
  • Lederskab og projektledelse

Vi vil under kurset bruge deltagernes egne erfaringer, og deltagerne vil også få vist et eksempel på et konkret supply chain projekt, der starter med en Water Fall tilgang, hvorefter en agil tilgang appliceres og leveres på rekordtid, under budget og over forventet kvalitet - og med meget fine økonomiske resultater.

Målgruppe

Målgruppe:

Medarbejdere eller ledere der har lidt eller meget erfaring indenfor projektledelse og med særligt fokus på projekter indenfor indkøb og supply chain.

Om udbyderen

Dansk Indkøbs- og Logistik Forum (DILF)

Leder du efter kurser og kompetenceudvikling inden for indkøb, logistik og supply chain? Få ny viden, værktøjer og netværk inden for netop dit fagområde. DILF er Danmarks største medlemsforening og netværk for professionelle inden for indkøb, logistik og supply chain....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk Indkøbs- og Logistik Forum (DILF)

Vesterbrogade 149
1620 København V

Telefon: 33211666
www.dilf.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse - Hvad der virkelig virker

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer