Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stress Coach Uddannelse

Dansk Coach Akademi
Kontakt for information
Deltid
Diplomuddannelser
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Stress Coach Uddannelse

Bliv certificeret stress coach - online
Stress og depression er af WHO blevet nævnt som vor tids folkesygdom. Flere og flere mennesker lider af stress i større eller mindre grad, og det ser desværre ud til kun at blive værre.

Bliver stress ikke håndteret kan den få meget store helbredsmæssige og samfundsmæssige omkostninger. Stress kan i værste fald udvikle sig til depression, hjerte/karsygdomme og alt for tidlig død.

Det har også meget store omkostninger for firmaer og det offentlige i form af sygedage og formindsket effektivitet. 

Problemet er ikke bare stigende, men accelererer også voldsomt. Desværre har vi nok slet ikke set toppen af det endnu.

Stress Coach Uddannelse

Så det er mere end klart, at en professionel Stress Coach uddannelse er en uddannelse med fremtid – og et MEGET godt formål.

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er delt op i følgende:

A: Master Coach uddannelsen

Denne uddannelse giver dig alle de grundlæggende og mere avancerede coaching
færdigheder som er nødvendige for at du kan coache – ikke kun i forbindelse med stress,
men i alle livets henseender. Gennem 41 spændende lektioner får du al den viden du behøver for at blive en professionel og meget kompetent coach. Denne viden er helt afgørende for at du kan gå videre til at blive en professionel og kompetent Stresscoach. Hvis du allerede har taget Master Coach uddannelsen hos os, så kan du få stress coach uddannelsen til en specialpris.

B: Hvad er stress og hvorfor får vi det?

Det er vigtigt at du har et indgående kendskab til stress, og hvorfor vi får det. Dette modul i din Stress Coach uddannelse giver dig et indblik i stress og hvorfor vi bliver så stressede nu om dage. I dette modul tager vi også fat på, hvordan vi kan ændre reaktionerne på stress.

C: EFT teknikken

EFT (Emotional freedom technique) er et af de allermest effektive værktøjer til f.eks. håndtering af stress. Derfor er det en vigtig del af stresscoach uddannelsen. Der findes tusindvis at værktøjer til stresshåndtering, og mange af dem er meget besværlige. Og det er jo ikke det en stresset person har behov for. Man har derimod brug for noget der virker her og nu og det gør EFT teknikken. Det er en teknik du let kan lære dine klienter, så de kan blive selvkørende og bruge teknikken efter behov, mellem Jeres samtaler. Der er 8 spændende moduler om EFT, og du lærer teknikken via tekst og video. Du får en masse praktiske eksempler på hvordan du kan bruge teknikken – både i forbindelse med stress og andre problemer. Denne del omfatter 8 moduler .

D: Stress Coaching delen

I denne del af din Stress Coach uddannelse får du en række moduler der hver kigger på et specielt aspekt af stressen, og hvorfor vi får det. Det er lige fra hvilke typer mennesker der er mest udsat for stress, perfektionisme, selvbebrejdelse, stress på jobbet og meget mere. Der er også lektioner om mad, vitaminer, sukker, rygning. Du lærer også om åndedrætsteknikker, meditation og bare det at blive mere opmærksom. Du får også en lang række effektive værktøjer til brug i din stressbehandling og stresscoaching. Værktøjskassen med stresscoaching værktøjer bliver løbende udvidet.

Der er et kæmpe behov for folk med StressCoach uddannelser

Derfor er der – lige nu – et kæmpe behov for stress coaching, som kan hjælpe på andre måder. Nemlig med at hjælpe folk INDEN de kommer så langt ud at de skal til læge eller psykolog. En person med en professionel Stress Coachuddannelse kan hjælpe med at man – i tide – får ændret på ens liv, og på ens måde at håndtere problemer og stress på. Stress Coaching er mere fremadrettet og proaktiv end terapi og medicinsk behandling. Og den er meget effektiv, hvis man bruger den i god tid og som forebyggelse af alvorligt stress.

Stress Coach Uddannelsen hos Dansk Coach Akademi giver dig alle de værktøjer du har brug for, så du på en professionel og kompetent måde at kunne coache mennesker under stress. Du får et dybtgående indblik i stress og du lærer at forstå stress. Du lærer at coache dine stress coaching klienter, så de bliver mere immune overfor stress og pres. Du hjælper dem med at kunne håndtere arbejde og hverdag på en ny og stærkere måde. På en stresscoach uddannelse lærer du en række af de allermest effektive teknikker som kan være med til at skabe varige resultater med stressstyring og stressbehandling.

Hvor lang tid tager stresscoach uddannelsen?

Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå en Stresscoach uddannelse – alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere – så gør du bare det.

Eksamen og diplom

Afsluttende eksamen – Du er nu certificeret Stress Coach

Efter du har fuldført din Stress Coach uddannelse, kan du afslutte den med en online eksamen – hvorefter du (når du har bestået) får udstedt et Stress Coach certifikat som bevis på, at du nu er SMC Certificeret Master Stress Coach.

Pris

Du kan vælge om du vil betale din Stress coach uddannelse på en gang, eller over flere gange. Du kan betale med Kreditkort, Debitkort, Bankoverførsel, eller MobilePay. Hvis du køber til det offentlige med EAN nummer, så vælg Manuel betaling, og send os en email med dine EAN faktureringsoplysninger. Priserne er incl. 25% moms.

Prisen for engang betalingen af Stress Coach Uddannelsen er 1995 kroner. Prisen for 6 månedlige betalinger for uddannelsen er 350 kroner. Du får:

 • Komplet Master Coach uddannelse (basis for stress coach) – 41 moduler
 • Alle Stress Coaching moduler
 • Stress coaching værktøjer – incl. EFT og meget mere
 • Coach cases (praktiske coaching eksempler)
 • Fri e-mail support under hele din stress coach uddannelse
 • Adgang til StressCoach Forum
 • Adgang til Social del – networking med andre kursister.
 • Livstids Adgang til uddannelsens materiale
 • Online eksamen
 • Stress Coach certifikat
 • BONUS MATERIALE
 • Coachens hemmelige våben – online kursus (værdi kr. 295).

Om udbyderen

Dansk Coach Akademi

Kom i gang med en spændende udvikling Hos Dansk Coach Akademi får du en online Coach uddannelse i meget høj kvalitet. Perfekt til dig der vil arbejde som coach, eller vil udvide dine kompetencer på dit job. Også perfekt for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Stress Coach Uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Dansk Coach Akademi

Budolfi Plads 30
9000 Aalborg

Telefon: +4520975250

Få information

Udfyld formularen for mere information om Stress Coach Uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.