Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse

ArbejdsmiljøCentret
2 dage
Åben uddannelse
Søborg
Startdato: Kontakt for information - Søborg
11.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Projektledelse – Et projektlederkursus for mennesker i politisk styrede organisationer

Human House udbyder kurset i projektledelse, hvor fokus er på at give dig de centrale værktøjer og den forståelse, du har brug for som projektleder i den særlige virkelighed en kommune udgør – i samspillet mellem borgere, politikere, udvalg, forvaltninger o.lign. Kurset giver dig grundlæggende færdigheder til at organisere og styre projekter og sætter fokus på, hvordan du kan håndtere de kommunikative og ledelsesmæssige opgaver, der opstår i arbejdet med projekter.

Om du allerede er formel projektleder eller ofte er involveret i tværgående opgaver og projekter på tværs af interessenter og afdelinger, er ikke væsentligt.

Human House er kompetencecenter for lederudvikling og organisationsudvikling i Human House A/S. Sammen med ArbejdsmiljøCentret – vores kompetencecenter for arbejdsmiljø – arbejder vi med fokus på mennesker i organisationer ud fra overbevisningen om, at velfungerende virksomheder skabes på et grundlag af godt arbejdsmiljø og god ledelse.

Pris

Kurset forløber over to sammenhængende dage. Prisen er 11.900 kr. ekskl. moms og inkluderer materialer, forplejning og overnatning.

Der opnås 15 % rabat pr. deltager ved tilmelding af min. tre deltagere til samme kursus.

Om udbyderen

ArbejdsmiljøCentret - Obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse og meget mere

ArbejdsmiljøCentrets (AMC) udbyder af en bred vifte kurser og uddannelser vedrørende arbejdsmiljø, sundhed og ledelse. Tag f.eks. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos os, eller find inspiration til dit eller jeres supplerende kurser. Vi udbyder åbne kurser over hele landet og leverer gerne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

ArbejdsmiljøCentret

Dynamovej 11, 2. th.
2860 Søborg

Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.