Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Finance and Accounting

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2022 - Online
4.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Denne kursuspakke indeholder kurser inden for finansiering og regnskab. Få styrket din forståelse for, hvordan virksomheden økonomisk set hænger sammen og lær de grundlæggende begreber og termer i økonomi og regnskab. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Introduktion

Økonomi og regnskab er rygraden i enhver virksomhed. Det er vigtigt at vide, hvordan pengene strømmer igennem virksomheden for at sikre de bedst mulige resultater. Kurset hjælper dig til at styrke din forståelse for og dine kompetencer indenfor virksomhedsøkonomi. Du lærer hvordan et årsregnskab hænger sammen, hvad der ligger til grund for en resultatopgørelse, hvordan et budget bliver til og hvordan virksomhed kan blive mere omkostningsbevidst. På kurset kommer du hele vejen rundt, så du bliver fortrolig med termer og begreber inden for området.

Deltagerprofil

Kurset henvender til dig, der ikke til dagligt arbejder med økonomi og regnskab, men som gerne vil blive bedre til at forstå de grundlæggende begreber og termer på området eller til dig, som ønsker at genopfriske din viden om økonomi og regnskab.

Udbytte

  • Bliv fortrolig med begreberne inden for økonomi og regnskab
  • Forstå pengenes vej igennem virksomheden
  • Bliv klogere på at lægge et budget
  • Bliv klogere på at lave en årsopgørelse
  • Få værktøjer til at gøre din virksomhed mere omkostningsbevidst

Indhold i kursuspakken

Finance and Accounting Curriculum: Accounting for Non-Financial Professionals
  • Vi gennemgår de grundlæggende regnskabsmæssige begreber såsom hvad er et godt budget, hvad er likviditet, hvilke afvigelser skal analyseres nærmere, hvad består en resultatopgørelse af etc.
Finance and Accounting Curriculum: Accounting Basics
  • Bliv klog på, hvad aktiver, passiver, egenkapital og regnskabsperiode er. Se, hvordan transaktioner påvirker balancen i et regnskab. Lær, hvad et årsregnskab består af; få gennemgået en resultatopgørelse; og få redskaber til selv at lave en opgørelse.
Finance and Accounting Curriculum: Cost Consciousness in the Workplace
  • Få redskaber til at reducere forskellige omkostninger i virksomheden. Du får også en oversigt over de forskellige faser i en Lean-proces for virksomhedens udgifter samt redskaber til at lave en strategi, der effektivt kan styre udgifterne.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 10 kurser og kan gennemføres på ca. 4,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.