Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

Cphbusiness
3 år
Deltid
Åben uddannelse
København
Startdato: September og februar - København

Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

Finansiel rådgivning - akademiuddannelse med 4 studieretninger

Kunne du tænke dig en karriere inden for investering, finansiering, ejendomshandel eller revision? Så er akademiuddannelsen i finansiel rådgivning et godt skridt på vejen til drømmejobbet!

Indhold

Du lærer at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der bredt vedrører finansiel rådgivning. Endvidere trænes din studiekompetence til efterfølgende at kunne gennemføre et HD-speciale.

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er en erhvervsrettet videregående deltidsuddannelse på niveau med en kort videregående uddannelse fx finansøkonom eller HD 1. del. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med ét fag pr. semester.

Opbygning

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning tæller 60 ECTS og er bygget op af obligatoriske, retningsbestemte og valgfrie fagmoduler samt et afgangsprojekt. 

Uddannelsen har fire retninger:

  • Bank og realkredit
  • Ejendomsadministration
  • Ejendomsmægler
  • Revision

De retningsbestemte fagmoduler er obligatoriske for den pågældende retning. Du kan vælge mellem de valgfrie fagmoduler, der er knyttet til profilen.

Obligatoriske fagmoduler:

  • Erhvervsjura i den finansielle sektor (10 ECTS)
  • Samfundsøkonomi (10 ECTS)

Optagelse

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring
    eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

   

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Eksamen er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i næstfølgende eksamenstermin.

Videregående uddannelser

Hvis du vil studere videre efter akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, har du med den rette fagkombination mulighed for at læse en HD 2. del eller tage en relevant diplomuddannelse svarende til bachelorniveau.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Cphbusiness tilbyder en bred vifte af efteruddannelsesforløb og kurser rettet mod både virksomheder og enkeltpersoner. Anerkendt uddannelse på videregående niveau Fleksibel uddannelse sideløbende med job Mulighed for tilskud. Cphbusiness kurser er kompetencegivende og ”skræddersyede” til privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.