Corporate finance HDF

CBS – HD
Startdatoer
Frederiksberg
Kontakt for opstart 
5.500 DKK
København
Kontakt for opstart 
5.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Corporate finance HDF

Corporate Finance behandler den lange liste af finansielle emner, der påvirker virksomheders muligheder for at overleve og skabe værdi i praksis.

Kurset behandler de kompetencer der er nødvendige for at kunne identificere, analysere og håndtere de forskellige investerings- og finansieringsmæssige beslutninger der skal foretages af virksomheder. Eksempler på sådanne beslutninger er selskabers investeringsbeslutninger, kapitalstruktur (finansiering med aktier og gæld) og valg af udbyttepolitik (betaling af udbytter eller tilbagekøb af aktier).

Indhold på kurset

  • Finansiel teori
  • Selskabers valg af finansieringsstruktur
  • Identificere og analysere investeringsbeslutninger
  • Kapitalstruktur (finansiering med aktier og gæld)

Læringsmål

Fagets overordnede mål er at give de studerende solide kompetencer med henblik på at kunne identificere, analysere og håndtere de komplekse finansieringsmæssige udfordringer som virksomheder møder i praksis. Fagets fokus er på at bibringe de studerende indsigt i finansiel teori med umiddelbar relevans for selskabers økonomifunktion, og gøre dem i stand til at diskutere og udarbejde konkrete anbefalinger vedrørende selskabers valg af finansieringsstruktur.

Ambitionen er at forankre en fundamental viden om finansieringsteoriens begreber, modeller, metoder og værktøjer hos de studerende.

Eksamen og diplom

Kurset afsluttes med en skriftlig stedsprøve og består af 5 ECTS point. 

Pris

Prisen på kurset er 5.500 kr.

Om udbyderen

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

CBS – HD

Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer