Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Database and Big Data Collection

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
15.360 - 19.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

For dig, der arbejder med databaser og Big Data, får du her en stor pakke af relevante kurser, der giver dig opdateret viden om relevante programmer og teknologier. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.

En robust samling til databasefagfolk

Databaser er opbevaringssted for store dele af data hos virksomheder - derfor er udvikling, drift, vedligeholdelse og løbende support væsentlige færdigheder. Big Data indebærer at samle, opbevare og analysere på massive datasæt i en bred vifte af formater, sådan at virksomheden og dens aktiviteter kan nyde godt af nye indsigter.

Kursussamlingen tilbyder forskellige læringsaktiver, som understøtter databasefagfolk i deres kontinuerlige læring. Al læring i samlingen er udviklet og støttet af fageksperter på området samt fagfolk inden for læringsdesign.

Deltagerprofil

The Database & Big Data Collection støtter it-fagfolk fra begynder til avanceret niveau og dækker de seneste og mest populære emner inden for database og big data teknologi.

Samlingen tilbyder en lang række forberedende certificeringstests til dig, som arbejder dig imod en certificering. Derudover har du adgang til et stort team af dygtige mentorer.

Udbytte

 • Lær de seneste database og big data teknologier fra eksperter.
 • Omkostningseffektiv måde at opnå den viden om databaser og big data som du ønsker og har brug for.
 • Hundreder af professionelle database og big data kurser, online bøger og videoer.
 • Forberedende tests til certificeringseksamen.
 • Nyt indhold tilføjes regelmæssigt.

Om kursuspakken

The Database and Big Data Collection provides access to hundreds of courses designed by experienced subject matter experts and course designers. For informal learning and performance support, the Database and Big Data Collection includes the searchable full text of hundreds of books from leading publishers and access to hundreds of videos.

For those employees who are working on certifications, the database and big data collection provides a wide array of certification test preparation support, including test preps and access to a highly credentialed team of mentors.

Indeholder blandt andet

Microsoft SQL Server 2012, 2014 & 2016
 • Lær, hvordan du håndterer og administrerer databaser ved hjælp af Microsoft SQL Server. Kurserne omhandler både version 2012, 2014 og 2016, så der er helt sikkert kurser, der passer til jeres organisation.
SSIS – SQL Server Integration Services
 • Kursuspakken indeholder flere kurser inden for SSIS. På den måde bliver du klædt godt på til at arbejde med SSIS i din organisation.
NoSQL – Concepts, Models, and Programming
 • Hvis du er nysgerrig på NoSQL, er der ligeledes kurser inden for området. Du lærer bl.a. om koncepter og modeller.
PostgreSQL Database Fundamentals 1 + 2
 • Få helt styr på det fundamentale, når det kommer til Postgre Database, så du bliver i stand til at arbejde videre inden for området.
Data Warehousing with Azure
 • Med Azure kan du arbejde effektivt med Data Warehousing. Disse kurser klæder dig godt på til arbejdet og kommer ind på emner som f.eks. Data Lake og modelleringsteknikker.
Oracle Databasing 12c – Introduction to SQL
 • Bliv introduceret til SQL gennem Oracle med disse kurser. Du lærer bl.a. at udvikle og konvertere i SQL.
Oracle Database 11g Release 2
 • Få et dybdegående indblik i databaser med disse kurser. Kurserne er meget dækkende inden for området, og du vil blive klædt på til at kunne bruge din viden i praksis.
Introduction to R Programming
 • Få styr på, hvordan du starter med at programmere i R. Du vil blive introduceret til de basale funktioner i R, datahåndtering og visuel præsentation ved hjælp af diagrammer og grafer.
Data Flow Implementation
 • Dette kursus dækker ETL-processer, og hvordan disse kan implementeres, hvilket hjælper dig i arbejdet med data.
Data Warehousing with Hadoop
 • Lær, hvordan du håndterer Big Data med Hadoop. Kurserne dækker bl.a. analyse af Big Data og håndtering af dataklynger.
Teradata
 • Disse kurser dækker både de grundlæggende emner, når det kommer til Teradata og Teradata SQL. Du vil derfor blive klædt godt på til at kunne bruge din viden i din hverdag.

Tidsforbrug

Kursuskollektionen består af 294 kurser og hele kursuskollektionen kan gennemføres på ca. 532,5 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

   

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.