Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
7.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv introduceret til Cisco's mange facetter. Denne kursuspakke gennemgår de vigtigste aspekter af Cisco Enterprise Advanced Routing and Services. Kurserne dækker blandt andet de mest grundlæggende funktioner, men går også i dybden med koncepter som f.eks. EIGRP, GPR, troubleshooting, konfigurationer, OSPF, Syslog og meget mere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Få styr på netværket

På kurset øger du dine kompetencer gennem arbejde med emner som Network models, Security Management, Network Data types og Security Attack Concepts. Kurset introducerer dig også til implementeringen af Cisco Edge Network Security Solutions, hvor du lærer om virtuelle LANS, EtherChannel, STP Enhancements og mange andre brugbare emner, som kan bidrage til et løft af dine kompetencer. Kursuspakken indeholder en bred vifte af kurser, der er med til at sikre, at du får en grundig gennemgang af Cisco og de mange tilgange til netværk.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil introduceres til Cisco Enterprise Advanced Routing and Services og ønsker at arbejde med forskellige emner inden for Cisco som f.eks. Cisco IP-routing, Cisco Cybersecurity Fundamentals og Cisco Network Security.

Udbytte

 • Lær om de vigtigste elementer inden for routing og services
 • Bliv bekendt med troubleshooting inden for forskellige felter
 • Få styr på forskellige koncepter som f.eks. EIGRP og OSPF
 • Gå i dybden med mere avancerede funktioner, så du kan benytte dine nylig lærte kompetencer i dit arbejde.

Indeholder blandt andet:

ENARSI: Device, SNMP, DHCP, & Syslog Troubleshooting
 • Hvilke typer konfigurationer bør du kende for at troubleshoote? Få svaret på dette og mere i dette kursus der introducerer dig til troubleshooting device management.
ENARSI: IP SLA, NetFlow, & Cisco DNA Center Troubleshooting
 • Lær, hvordan man konfigurerer og troubleshooter IP SLA, og hvordan du nemmest tilgår den data du indsamler.
ENARSI: Troubleshooting Administrative Distance, Route Maps, & Loops
 • Lær om emner som f.eks. om administrativ distance, hvordan det påvirker routing funktioner, og hvordan det kan benyttes mest effektivt.
ENARSI: Routing Protocol Redistribution, Route Tagging, & Filtering
 • Få styr på metoder til at konfigurere, verificere, og troubleshoote re-distribution. Herefter går vi dybere i detaljen med mere avancerede funktioner.
ENARSI: EIGRP Concepts
 • Gennemgå de EIGRP-teorier og basale konfigurationer, du bør kende til, og gå derefter mere i dybden med de forskellige koncepter inden for EIGRP.
ENARSI: OSPF Concepts
 • Få styr på de OSPF-koncepter, du bør kende til som f.eks. kommandoer og konfigurationer, og gå derefter mere i dybden med de forskellige koncepter inden for OSPF.
ENARSI: Advanced OSPF Features
 • Gå i dybden med mere avancerede OSPF-funktioner. Du lærer blandt andet om sikkerheden, konfigurationen og meget mere med dette kursus.
ENARSI: EIGRP Stub & BGP Concepts
 • Lær om EIGRP Stub, og hvorfor det er så vigtigt for EIGRP. Herudover lærer du også om forskellige BGP-koncepter.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 15 kurser og kan gennemføres på ca. 14,5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

7999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.