Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fra stress til succes

Obihuman
5 timer
Dansk
Kursus
Online
Startdato: 17-08-2021 10:00 - Online
320 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Obihuman?

Kurserne er alle baseret på et stabilt fundament

Kurserne er opdagelsesrejser hvor vi vender alt på hovedet

Det bliver en helt ny måde at betragte alt i dit arbejdsliv på

Kursusbeskrivelse

Fra stress til succes - Online forløb

Vil du blæses omkuld? Vi vender alt på hovedet på denne indsigtsbaseret opdagelsesrejse der viser dig helt nye måder at arbejde effektivt. 

Det vi tilbyder er:

 • Ikke et stress management forløb
 • Det bliver ingen tilføjelser til din to-do-liste
 • Der indgår ingen værktøjer eller metoder
 • Forløbet er simpelt, effektivt og med langvarig effekt
 • Masser af humor
 • Gode muligheder for aha oplevelser


Du kender måske følelsen af at arbejdsopgaverne virker uoverskuelige og at du ikke får noget fra hånden. Måske stresser du hjem for at hente børn, købe ind, lave mad, klare de daglige gøremål og kommer for sent i seng blot for at starte forfra næste dag. Mange af os har så travlt at vi ikke får analyseret årsagen til vores stressede hverdag.

Der er i dag meget forskning om emnet stress, og fælles for de resultater som kommer frem er at det er hvordan vi vurderer en oplevelse der giver stress. Det er altså ikke opgaverne, vores chef, eller bunkerne på bordet som skaber stress. Det er vores tolkning af chefen, bunkerne og opgaverne som skaber stressen.

Når du forstår selve mekanikken bag det der skaber stress og dårligt arbejdsklima, har du nu et grundlag for at skabe forandringer. Du får inspiration til at ændre gamle vaner. Du får også viden om hvordan du kan være med til at pege dine kolleger i retningen af en sundere hverdag.

Forløbet vil byde på afsløring af hvordan stress opstår, og vi vil åbne op for enkle måder til at skabe forandringer med udgangspunkt i din konkrete dagligdag. Formålet er at dine udfordringer og problemstillinger bliver behandlet og optimeret af det menneske der sidder tættest på løsningerne: Dig selv!

Problemerne med stress
Stress er en helt naturlig del af livet men hvis vi efterlader den uløst kan den have negative konsekvenser for dig, dine ledere og din organisation.

Stress kan have påvirke din virksomhed indenfor kritiske områder som:

 • Sundhed og velvære
 • Produktivitet
 • Samarbejde
 • Kreativitet

Men det behøver ikke være sådan!
Stress er ikke noget der skal løses, administreres, kontrolleres eller forhindres. Vi tilbyder en anden tilgang hvor du lærer hvordan du kan arbejde med stress for at minimere den negative påvirkning og opnå effektivitet og resultater på alle områder af din virksomhed.

Kursusforløbet (3 x 2 moduler, leveret over tre uger)

Modul 1: Introduktion
Introduktion til vores indsigtsbaserede undervisning og hvordan det modsat intellektuel læring går dybere og skaber en varig indvirkning på din forståelse af stress.

Vi gennemgår stress triggers, udfordringer i virksomheden og ønsker til udbytte

Modul 2: ”Videnskaben” bag stress
Dette modul kommer til at blæse dig omkuld. Alt omkring hvordan stress virkelig fungerer bliver afsløret.

Kan de årsagsforklaringer videnskaben oftest fremstiller virkelig passe? Vi tilbyder en banebrydende fortælling om den glemte fælde ved menneskers oplevelser. Du vil lære alt om hvad du tænker nu og hvad du føler nu har med stress at gøre. Du vil lære nye måder at navigere igennem vanskelige følelsesmæssige tilstande og hvordan du takler udfordrende situationer med mindre stress.

Det er store ting der kommer på bordet på dette modul. Alt leveret med største grad af energi og humor.

Modul 3 – Tankens funktion
Du lærer på dette modul at få et naturligt og effektivt forhold til dine tanker i stedet for at lære at kontrollere dem f.eks. Med positiv tænkning.

Menneskers oplevelser er stærke sager og et instrument vi sjældent undersøger eller er nysgerrige omkring. Vi går på opdagelse omkring hvad der foregår bag kulissen. Har du styrken til at kunne kontrollere dine tanker? Det finder du ud af her!

Modul 4 – Perception og videnskaben bag
Findes regnbuer? Vi lever alle i den samme virkelighed, så hvorfor er vores oplevelser forskellige? Hvorfor håndterer vi udfordringer forskelligt? Hvordan kan vores perception påvirke vores relationer på arbejdet?

Når du forstår mekanikken bag perceptioner opnår du automatisk et friskt perspektiv på dig selv og andre.

Modul 5: Der er altid kapacitet for indsigter
Du kender det helt sikkert godt. Du sidder og passer dig selv og pludselig ud af det blå dukker der en helt enestående ide op i dit hoved. Vi kalder det for en aha oplevelse. Behøver der være så langt i mellem dem?

Vi mennesker har lys i pæren øjeblikke hele tiden, men stress er verdensmester i at tynge dem ned. På dette modul vil du lære hvordan et klart sind automatisk tuner ind på dine indsigter for at skabe en mere produktiv tænkning.

Lad os få nogle aha oplevelser sammen!

Modul 6 – Langtidsvelvære
Du er nu klar til at arbejde med stress som følgesvend. Fantastisk!
Men hvad sker der når du virkelig bliver konfronteret med en vanskelig situation og de her bekymrende stressfulde følelser kommer retur?

Vi bruger på dette modul indsigter fra de 5 første moduler til at se hvordan du kan bruge forståelsen til at navigere dig igennem livets udfordringer let som en leg. Du bliver på dette modul mindet om at det ikke kræver handling eller redskaber mod stress. Du har alt du behøver inde i dig selv.

Stress går aldrig sin vej – men du er nu klar til at vende stress til succes!

Målgruppe

Kurset er noget for dig hvis;

 • Du ønsker at undgå at stress præger dit arbejde, men ikke ved hvor du skal tage fat?
 • Du allerede har erfaring med stress i dit arbejdsliv men har ikke fundet den rigtige løsning?

Pris

Prisen for dette kursusforløb er 1.500 kr, ekskl. moms. 

Om udbyderen

ObiHuman

Her hos os er alt vendt på hovedet. Kom på en indsigtsbaseret opdagelsesrejse med ObiHuman. Vi besøger alle de organisatoriske dilemmaer som var vi antropologer fra Mars for en dag. Vi udforsker den menneskelige psykologi med den største nysgerrighed. Vi undrer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Obihuman

Bispebjerg Bakke 18d 1.tv.
2400 København

Mobil 26361778

Få information

Udfyld formularen for mere information om Fra stress til succes

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.