Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stress, trivsel og ledelse

Fortuna Kurser
Du bestemmer
Firmakurser
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

Kursusbeskrivelse

Skab trivsel og håndter stress i din afdeling eller virksomhed

Arbejder du som leder? Og vil du være med til at bekæmpe og nedsætte stress i jeres virksomhed? På kurset Stresshåndtering for ledere hos Fortuna lærer du, hvordan du kan opdage stress hos dine medarbejdere - og, hvordan du bedst kan gribe ind på en hensigtsmæssig måde. 

På stresshåndteringskurset får du også værktøjer til at håndtere din egen stress. Underviseren er en erfaren stress- og ledelsesrådgiver samt medforfatter til bogen 'Vind over din stress'. Kurset kan også holdes som et firmatilpasset foredrag eller en workshop - både på dansk og på engelsk.

Stresshåndtering for ledere - det lærer du

Kurset i stresshåndtering veksler mellem teori, dialog, praktiske øvelser i kommunikation og cases der tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og oplevelse af stress. Du arbejder blandt andet med følgende emner:

 • Hvad er stress – den positive og den negative?Stresshåndtering
 • Få indsigt i stress-symptomer – de alvorlige og de ufarlige
 • Hvordan påvirker stress hjernen og kroppen og effektiviteten?
 • Få indsigt i stressens årsager – både på jobbet og i privaten
 • Stressens forskellige faser - fra belastning til sygemelding
 • Få indsigt i hvordan og hvornår du skal gribe ind når stressen melder sig
 • Under og efter sygemelding - hvordan skal du forholde dig til medarbejderen?
 • Få værktøjer til samtaleteknik ved stress-samtaler
 • Hvordan udvikler og implementerer man en stresspolitik?
 • Arbejdsmiljøet og dit ansvar som leder eller resurseperson.
 • Få indsigt i vigtige faktorer der fremmer trivsel og hæmmer stress
 • Hvordan undgår du selv at blive stressbelastet?

Udbytte på kurset i stresshåndtering

Du får indsigt i arbejdsrelateret stress samt konsekvenserne af langvarig stress. Du får værktøjer som kan hjælpe dig med at se hvornår der er fare for alvorlig stress. Du får træning i at gennemføre stress-samtaler med medarbejdere.

Efter kurset vil du have fået indsigt i og svar på følgende spørgsmål:

 • Hvornår og hvordan skal du gribe ind når stressen melder sig?
 • Hvilket specifikt ansvar er der på de forskellige niveauer i virksomheden ift. at håndtere stress?
 • Hvordan kan du støtte medarbejderen og teamet i at undgå stress?
 • Hvordan forholder du dig til en medarbejder før, under og efter en sygemelding
 • Hvordan taler du/I om stress og stresshåndtering, så det bliver en naturlig del af kulturen?
 • Hvordan skaber man optimale rammer for trivsel og bekæmpelse af stress?

Bliv undervist af erhvervspsykologisk rådgiver Pia Hardy

Pia Hardy - Fortuna kurserPia Hardy er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale i stresshåndtering og personlig effektivitet. Hun har mange års erfaring i at rådgive, coache og undervise virksomheder i personlig planlægning og stresshåndtering. Pia Hardy er certificeret coach og stresscoach efter international standard og certificeret konfliktløser og mægler. Hendes baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer med stresshåndtering, planlægning og kommunikation på arbejdspladser og i erhvervslivet.

Deltagerne vurderer Pia Hardy som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Lene B. Jørgensen, Dept. Manager, Novo Nordisk A/S

Pia har et meget højt fagligt niveau og er rigtig god til at formidle både viden om stress og værktøjer, der kan bruges til at håndtere god stresscoaching.

Helle Heesche, Skoleleder, Ringsted Ny Friskole

Foruden at have fået viden og indsigt i såvel stress som coaching af andre, har det givet mig værktøjer, jeg kan benytte mig af i forhold til mig selv.

Anjeska Kominska, Lektor, KVUC

Jeg synes det har været en spændende rejse, hvor man lærer nye måder at anskue verdenen på og også lærer meget om sig selv.

Helle Pia Kirkelund, viceleder, Ringsted Ny Friskole

Det har været både berigende, underholdende og lærerigt at blive uddannet hos Pia Hardy. En spændende rejse, som ruster en selv og styrker ens faglighed. Pia er yderst erfaren, inspirerende, ordentlig og oprigtig. Man føler sig i trygge hænder, samtidigt med at man udfordres.

Gry Bastiansen, Udviklingskonsulent, Vejen kommune

Pia er en dygtig og kompetent underviser. Jeg føler mig fuldstændig klar til at gå ud i praksis og arbejde med stresshåndtering.

Henrik Teglstup, Forstander, Hjembæk Efterskole

"Et helt fantastisk forløb med masser af gode værktøjer, som vil være til gavn for enhver leder. Pia Hardy er en super dygtig underviser. Kan kun anbefale det."

Pia Hardy har haft deltagere på kurser om stress og stresshåndtering fra bl.a:

European Environment Agency, Region Hovedstaden, Køge kommune, Novo Nordisk A/S, Novozymes, GSK, Albertslund Kommune, Socialministeriet, Ferrosan, Tyretrust, Widex, Greenland Contractors, McKinsey & Co., Man Diesel, PFA Pension, Døvefilm, Vejdirektoratet, DFL, Post Danmark Transport, Kcllert, Handleskolen Minerva, DONG Energy, Nordea Liv og Pension, Beredskabsstyrelsen, Telia Danmark, Chas. Hude A/S, Køge Kommune: Teknisk Forvaltning, Kalundborg Kommune, Forsvarsstaben, Jensen Nedrivning A/S, Hoffmann, Post Danmark, Inco Danmark, Lægemiddelstyrelsen, Skov- og Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Lauritz Knudsen A/S.

Målgruppe

Hvem deltager på kurset i stresshåndtering?

Kurset i stresshåndtering er et praktisk baseret kursus for dig som ønsker at blive bedre til at tage hånd om stress og styrke trivslen på arbejdspladsen. Du arbejder typisk som leder, projektleder, teamleder, HR-konsulent, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentant.

Pris

Efter aftale.

Om udbyderen

Fortuna Kurser - Kommunikation, gennemslagskraft og psykologi

Kurser i kommunikation - åbne og interne kurser

Fortuna leverer kurser, workshops, foredrag og coaching til private og offentlige virksomheder. Vi arbejder bredt med kurser og konsulentydelser inden for kommunikation og erhvervspsykologi, herunder konflikthåndtering, forhandlingsteknik, assertionstræning, effektivitet og planlægning, stresshåndtering, coaching, skriftlig kommunikation, ledelse  m.v. Vi har eksisteret...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Fortuna Kurser

Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 70 79 18
Mobil 20 32 32 69
www.fortunakurser.dk

Evalueringer

Karina Lorentzen, Lægemiddelkonsulent, GSK
(5)
"Pia har givet mig en utrolig god gennemgang af stresskilder, stress-signaler og værktøjer til hvordan medarbejdere kan guides igennem, erkende og håndtere deres stress-situation. Således at de kan trives i fremtiden. Tak for en supergod undervisning. Jeg føler mig superklar til at gøre en forskel i mit firma i forhold til trivsel."
Henrik Teglstup, Forstander, Hjembæk Efterskole
(5)
"Et helt fantastisk forløb med masser af gode værktøjer, som vil være til gavn for enhver leder. Pia Hardy er en super dygtig underviser. Kan kun anbefale det."
Lene Helle Pia Kirkelund, viceleder, Ringsted Ny Friskole
(5)
Det har været både berigende, underholdende og lærerigt at blive uddannet hos Pia Hardy. En spændende rejse, som ruster en selv og styrker ens faglighed. Pia er yderst erfaren, inspirerende, ordentlig og oprigtig. Man føler sig i trygge hænder, samtidigt med at man udfordres.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Stress, trivsel og ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 272 evalueringer
Se alle evalueringer