Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Et arbejdsliv uden stress

Obihuman
Startdatoer
København
22-06-2021 09:15  (Dansk)
850 DKK
23-08-2021 09:15  (Dansk)
850 DKK
22-09-2021 09:15  (Dansk)
850 DKK
12-10-2021 09:15  (Dansk)
850 DKK

Hvorfor vælge Obihuman?

Kurserne er alle baseret på et stabilt fundament

Kurserne er opdagelsesrejser hvor vi vender alt på hovedet

Det bliver en helt ny måde at betragte alt i dit arbejdsliv på

Kursusbeskrivelse

Et arbejdsliv uden stress

- Skab et sundt arbejdsmiljø for dig selv og andre - Du bliver blæst omkuld. Alt omkring hvordan menneskers psykologi virkelig fungerer bliver afsløret.

Der er en stigende interesse for og bevidsthed om hvordan arbejdsmiljø og stress påvirker arbejdsmarkedet. Vigtigheden af det psykiske arbejdsmiljø anerkendes – og accepteres nu som noget der betyder meget for vores dagligdag.

Der er en stigende interesse for og bevidsthed om hvordan arbejdsmiljø og stress påvirker arbejdsmarkedet. Vigtigheden af det psykiske arbejdsmiljø anerkendes – og accepteres nu som noget der betyder meget for vores dagligdag.

Du kender måske følelsen af at arbejdsopgaverne virker uoverskuelige og at du ikke får noget fra hånden. Måske stresser du hjem for at hente børn, købe ind, lave mad, klare de daglige gøremål og kommer for sent i seng blot for at starte forfra næste dag. Mange af os har så travlt at vi ikke får analyseret årsagen til vores stressede hverdag. 


Der er i dag meget forskning om emnet stress, og fælles for de resultater som kommer frem er at det er hvordan vi vurderer en oplevelse der giver stress. Det er altså ikke opgaverne, vores chef, eller bunkerne på bordet som skaber stress. Det er vores tolkning af chefen, bunkerne og opgaverne som skaber stressen. 

Indhold og form:

På dette 1-dagskursus bygger vi videre på den viden du fik på grundkurset om hvordan dit sind fungerer. Når du forstår selve mekanikken bag det der skaber stress og dårligt arbejdsklima, har du nu et grundlag for at skabe forandringer. Du får inspiration til at ændre gamle vaner. Du får også viden om hvordan du kan være med til at motivere dine kolleger til en sundere hverdag.  Dagen vil byde på den nyeste forskning om hvad der skaber stress, og vi vil åbne op for enkle måder til at skabe forandringer med udgangspunkt i din konkrete dagligdag. Formålet er at dine udfordringer og problemstillinger bliver behandlet og optimeret af det menneske der sidder tættest på løsningerne: Dig selv!

Dit udbytte:

  • Du lærer at spotte dine symptomer på stress
  • Du får effektive metoder til at forebygge og håndtere stresssymptomer
  • Du lærer hvordan du bruger dit energiforbrug optimalt
  • Sammenhængen mellem hjernen og dine følelse
  • Hvorfor vi nogle gange bliver ”fanget” af vores følelser
  • Hvordan du kan gå fra stress til indre fred

Målgruppe

Du vil lære alt om hvad du tænker nu og hvad du føler nu har med dit arbejdsmiljø at gøre. 

Pris

Hvis din arbejdsplads har et abonnement hos ObiHuman koster det 0,-

Om udbyderen

ObiHuman

Her hos os er alt vendt på hovedet. Kom på en indsigtsbaseret opdagelsesrejse med ObiHuman. Vi besøger alle de organisatoriske dilemmaer som var vi antropologer fra Mars for en dag. Vi udforsker den menneskelige psykologi med den største nysgerrighed. Vi undrer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Obihuman

Bispebjerg Bakke 18d 1.tv.
2400 København

Mobil 26361778

Få information

Udfyld formularen for mere information om Et arbejdsliv uden stress

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.