Regenerativ Ledelse

Længde
Fysisk kick off samt 4 online-møder
Pris
12.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 september, 2023 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
Fysisk kick off samt 4 online-møder
Pris
12.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 september, 2023 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Lederne Kompetencecenter?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Kursusbeskrivelse

Regenerativ Ledelse

Regenerativ Ledelse

Få indblik i hvordan du med udgangspunkt i naturens intelligens skaber fremtidssikre organisationer, hvor trivsel, bæredygtighed og vitalitet sikres.

Vi har tvunget planetens økosystemer i knæ. Samtidig er vi også selv blevet mere stressede, deprimerede og udbrændte end nogensinde. De to problemer hænger uløseligt sammen, og som leder er du nødt til at lede på en grundlæggende ny og bæredygtig måde for at løse dem. 

Regenerativ ledelse handler om at genskabe og revitalisere de levende systemer vi indgår i og skabe de mest optimale vilkår for trivsel i den måde hvorpå vi producerer, leder og lever. Som regenerativ leder er du ikke filantrop, men du forstår nødvendigheden af, at skabe mere værdi, end du tager.

Første skridt på vejen mod succesfuldt lederskab gearet til det 21. århundrede er, at forstå selve naturens intelligens og integrere den i din tilgang til ledelse og din hverdag sammen med dine medarbejdere. Vi arbejder således med viden funderet i livets 3.8 milliarder års evolutionær erfaring koblet med indsigter fra psykologien, sociologien og antropologien. 

Dit udbytte

Med et kursus i Regenerativ Ledelse vil du:

 • Lære, hvordan du tænker regenerativt og systemisk med inspiration fra naturens intelligens
 • Forstå, hvordan du bedst understøtter trivsel og vitalitet
 • Lære, at fokusere på både den indre og den ydre bæredygtighed
 • Få konkrete værktøjer til at lede på en livsbekræftende måde
 • Blive klar til den regenerative era

Kursets opbygning

Forløbet omfatter én kursusdag med fysisk fremmøde og 4 online møder. Det er designet som en udviklingsrejse ind i regenerativ ledelse og klæder dig på til at skabe forandring i dit liv, din ledelse og din organisation. Forandring der både kan mærkes på organisationens resiliens og styrke, i medarbejdernes trivsel og i den positive rolle organisationen kan spille i samfundet.

OBS: Der vil være læsestof på engelsk.

Kurset spænder over fem moduler, der kommer omkring følgende:

 1. Lederens rolle i det 21. århundrede
 2. Hvad kan lederen lære af naturens intelligens?
 3. Lederens rolle som Ecosystem Facilitator
 4. Det Regenerative Business DNA
 5. Regenerativ Ledelse indefra og arbejdet med naturens rytmer og cyklus i dit proces- og livsdesign

Undervisningsform

Kurset afholdes som en blanding af fysisk fremmøde (første møde) og online sessioner. Vi skifter imellem indlæg, cases og praktiske øvelser med en høj interaktion med og mellem deltagerne, så du skal være parat til at involvere dig aktivt på kursusdagene. 

Der vil være læsestof (primært på engelsk) som forberedelse inden modulerne og øvelser imellem modulerne som hjemmearbejde. 

Hvad er Regenerativ ledelse?

Regenerativ ledelse er et holistisk syn på ledergerningen. Regenererende betyder, at man skaber de betingelser, der er befordrende for, at livet kontinuerligt kan forny sig; at man skaber mere liv, end man tager. Dette primære princip understøtter livsbekræftende ledelse og organisationsudvikling, hvor vores organisationer hjælper snarere end hindrer livets logik.

Det går langt ud over de traditionelle CSR-initiativer og bæredygtighed, da det ikke primært er rettet mod at reducere negative virkninger skabt af det nuværende tankesæt.

Regenerativ ledelse er en overgang til et helt nyt tankesæt, en ny måde at være og gøre i erhvervslivet og videre frem, som ser verden som et forbundet hele, hvor en handling ét sted påvirker systemet andetsteds.

Startdato

1 tilgængelig startdato

28 september, 2023

 • Holdundervisning
 • Online
 • Dansk
 • Ansøgningsfrist: Senest en uge inden kursusstart.

Underviser

På kurset bliver du undervist af Laura Storm, international ekspert i ledelse og bæredygtighed og forfatter til den meget omtalte og roste bog ”Regenerative Leadership”. Laura Storms tanker om ledelse har inspireret internationale topchefer fra bl.a. Unilever og IKEA.

Laura Storm er international ekspert i ledelse og bæredygtighed og stifter af ”Regenerators”. Hun har de seneste 20 år været stifter eller medstifter af en række globale projekter og organisationer inden for feltet bæredygtighed og er medforfatter til bogen ”Regenerative Leadership”. Hun er blevet tildelt titlen “Worldchanger” af Greenbiz, udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum og blev i 2020 udråbet som en af verdens førende stemmer inden for regenerativ udvikling.

Laura besidder flere bestyrelsesposter, er en efterspurgt keynote speaker og rådgiver nationale og internationale virksomheder i regenerativ ledelse – enten via virtuelle forløb eller i naturen.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes over 5 moduler:  

 • Kick off møde med fysisk fremmøde (København) kl. 9-15.00
 • 4 online-møder kl. 9-11.30

Du vil som deltager få tilsendt login og tilgår online-møderne fra din PC. Desuden får du udleveret Laura Storms bog ”Regenerativ ledelse”.

Målgruppe

Kurset er for dig, som er nysgerrig efter at lære et nyt og mere bæredygtigt mindset, som kan imødegå de store udfordringer, vi står overfor lige nu. Du er parat til at tænke ledelse på en ny måde – både bredere og større – og ønsker at bidrage til såvel bundlinjen, organisationens trivsel som verden omkring os.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Pris

Pris for medlemmer: 11.600 kroner ekskl. moms.

Pris uden medlemskab: 12.900 kroner ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Regenerativ Ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Lederne Kompetencecenter
Vermlandsgade 65
2300 København S

Hos Lederne Kompetencecenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret